Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 13:18:39

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 27 » Вісті з 8-А класу
18:23:53
Вісті з 8-А класу

26 квітня 2017 року виповнився 31 рік з дня найстрашнішої за наслідками катастрофи минулого тисячоліття. Чотири букви – ЧАЕС – стали символом трагедії, яка доторкнулася до мільйонів людей, накрила їх крилом безжалісної радіації, перетворюючи свої жертви в безпомічних людей.

У 8-А класі відбувся виховний захід, присвячений цій сумній даті, метою якого було розширення знань учнів про Чорнобильську трагедію, наголошення про потенційну небезпеку радіації для усього живого, усвідомлення та осмислення масштабів трагічних подій; виховання почуття відповідальності перед наступним поколінням за збереження довкілля, любові до рідного краю, природи; людяності, доброти та згуртованості, глибокої поваги до людей, які віддали своє життя в ім’я людства; розвиток почуття гордості за свій народ.

Учні переглянули фільм про драматизм чорнобильської катастрофи, який не піддається ніякому виміру, звернули увагу на особливу велич подвигу, здійсненого пожежними і працівниками ЧАЕС, які боролись з вогнем і радіацією, виявляючи безмежний героїзм і надлюдські можливості в самому ядерному пеклі.

Учні зрозуміли, що Чорнобиль — це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це наш нестримний біль. Не можна допустити, щоб обірвалася пам'ять, щоб люди, забувши минуле, ще раз пройшли по шляху помилок, не можна допустити повторення де-небудь на Землі другого Чорнобиля!

 

Класний керівник 8-А класу Строкань Н.О.

Переглядів: 413 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz