Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 16.04.2024, 14:21:09

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 13 » Тренінг для вчителів основ 'я, класоводів та класних керівників 10 класів «Вчимося жити разом»
14:22:58
Тренінг для вчителів основ 'я, класоводів та класних керівників 10 класів «Вчимося жити разом»

2-8 червня у Мелітопольскої гімназії №5, Мелітопольськой ЗШ №24 проходив тренінг для вчителів основ 'я, класоводів та класних керівників 10 класів  «Вчимося жити разом», який ініційовано представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Вже з початку нового навчального року підготовлені вихователі та вчителі навчатимуть учнів та вихованців, використовуючи розроблені матеріали.
Участники тренінгу від Мирненської ЗОШ І-ІІІ ст. Акулова Н.Ю., Сарана Ю.В. та Собко І.І ознайомилися з концепцією, змістом і методикою викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом». Вони спробували себе в ролі тренерів на прикладі проведення тренінгу у 8 класі «Безпека в мережі Інтернет».
На триденному тренінгу були присутні представники Запорізької області. Перший день розпочався зі знайомства учасників, а також було представлено вступні презентації з даної тематики та проведено демонстраційний тренінг. Цього ж дня було розподілено тренінги між вчителями для подальшої їх демонстрації. Другого, третього відбувалась презентація тренерами підготовлених уроків. Обговорювались пропозиції і рекомендації щодо удосконалення розробок занять. Третій день був присвячений обговоренню тренінгу загалом. Було представлено підсумкові презентації та з’ясовано усі питання, які виникли протягом тижня. Цього ж дня відбулося урочисте вручення сертифікатів. 

Переглядів: 501 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz