Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 17:09:56

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 22
   Формування здорового способу життя  має на меті навчити дітей цінувати власне здоров’я і дбати про нього. Напередодні  Всесвітнього  дня  боротьби з туберкульозом  22 березня в 1 – А класі пройшла виховна  година «Ми проти туберкульозу», метою якої було підвищення обізнаності про туберкульоз і шляхи боротьби з цим захворюванням. Діти були ознайомлені з історією хвороби, джерелами інфекції, ознаками захворювання. Із паперу виготовили ромашки, які є символом цього дня, символом людської доброти, співчуття та милосердя. Працюючи в групах,  першокласники  самостійно склали поради щодо профілактики туберкульозу. 
    Сподіваємося, що отримана інформація  стане приводом приділити увагу своєму здоров’ю.

          
Класовод 1-А класу 
Маслова Г.В.
Переглядів: 722 | Додав: Школа | Дата: 22.03.2013 | Коментарі (0)

«Ми – за здоровий спосіб життя»



22 березня у 5-А класі на класної годині відбулася бесіда щодо формування здорового способу життя з метою профілактики туберкульозу. Діти ще раз нагадали як заражаються туберкульозом, як вчасно виявити захворіння, ознаки , якими проявляється туберкульоз, як лікують та якою має бути профілактика туберкульозу. 

Пам’ятайте! Краще остерігатися туберкульозу, аніж лікувати його. Чим раніше виявлений хворих на туберкульоз, тим ефективніше його лікування. Здоров'я - найцінніше багатство людини.

Класний керівник 5-А класу
Тіщенко І.О.
Переглядів: 816 | Додав: Школа | Дата: 22.03.2013 | Коментарі (0)

   21 березня Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» зібрав учнів школи, які вже чекали цього дня. 
   Конкурс-гра «Кенгуру» відрізняється від традиційних олімпіад, по-перше, тим, що в ньому можуть брати участь діти всіх вікових категорій. По-друге, різноманітність та оригінальність завдань роблять його цікавим для будь-якої дитини. Отже основна мета конкурсу- залучити до активних занять математикою якомога більшу кількість учнів. І з кожним роком конкурс в школі набуває все більшої популярності. В цьому є велика заслуга вчителів початкових класів та вчителів математики.
   Запропоновані завдання конкурсу мають на меті сприяти підготовці учнів до особливої форми контролю навчальних досягнень - тестування, яке активно впроваджується у навчальний процес. Учасникам пропонується 30 задач, до кожної з яких дається 5 варіантів відповіді, серед яких тільки одна правильна. Задачі різного ступеня складності створюють умови для розвитку здібностей учнів, різних видів мислення (образного, логічного, комбінаторного тощо), формування уміння читати та обробляти інформацію у графіках, таблицях, діаграмах, рисунках, навичок самостійної роботи. 
  Тепер чекаємо на результати.
  Нашим учням бажаємо успіху!

Керівник ШМО  математики, фізики, інформатики
Тіщенко  І.О.
Переглядів: 787 | Додав: Школа | Дата: 22.03.2013 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz