Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 07:47:26

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 13

У вересні 2017 року в м. Житомир проходив ХІ Всеукраїнський зліт учнівських лісництв загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, учасниками якого стали 23 команди юних лісівників з усієї країни. Запорізьку область на Зльоті представили члени шкільного лісництва «Паросток» - учні Мирненської ЗШ I-III ступенів: Алевтина Удовиченко, Селім Кузін та Діана Каравай, яких підготувала вчитель біології Людмила Володимирівна Гладких.

Урочисте відкриття Зльоту та виставка досягнень юних лісівників України відбулося в Житомирському національному агроекологічному університеті. У Баранівській гімназії проходив захист науково-дослідницьких робіт, під час якого учениця 11 класу Алевтина Удовиченко представила роботу «Вплив ознак глобального потепління клімату на стан деревних порід Державного підприємства «Мелітопольське лісомисливське господарство». Учасники Зльоту разом із наставниками та організаторами приєдналися до створення на території Житомирського національного агроекологічного університету «Алеї єдності лісівників України», висадивши туї та декоративні кущі.

Також у програмі Зльоту були різноманітні розважальні імпрези, екскурсії, подарунки. Зокрема, юних лісівників чекала мандрівка до Музею космонавтики ім. С. П. Корольова, відвідування лісівників Станишівського лісництва ДП «Житомирське ЛГ» та флешмоб.

За активну участь у фінальному етапі ХІ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв нашу команду відзначено Дипломом Управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства, призами та літературою.

Переглядів: 366 | Додав: Школа | Дата: 13.10.2017 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz