Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 15:31:40

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 23
   
23 березня 2011 року в центральній районній бібліотеці відбувся виховний захід присвячений Шевченківським дням, підготовлений бібліотекою разом з викладачами та студентами філологічного факультету МДПУ. Гостями стали учні 9, 10 класів, які з захопленням прослухали літературно-музичну композицію, присвячену темі жіночої долі в творчості митця. На уроках української літератури діти вже з’ясували, що в образі жінки Шевченко уособлює Україну, а під час виховного заходу було порушено питання духовного вдосконалення, отож і героїні «Кобзаря» вели читачів до порятунку духовного і засвідчували своїми долями,який тяжкий рух до нього. Діти з захопленням слухали майстерне читання уривків з поем, були вражені незвичайною музикою,яка супроводжувала весь захід.
Переглядів: 869 | Додав: Школа | Дата: 23.03.2011 | Коментарі (1)

    17 березня 2011 р. відбувся математичний конкурс "Кенгуру - 2011". У Мирненській ЗШ І-ІІІ ст. конкурс був проведений організовано. У 2010-2011 н.р. у конкурсі прийняли участь 52 школяра. Найактивнішими виявились учні початкових класів (28 учасників). Решта 24 учасники - учні 5-9 класів. Учні старанно, уважно виконували завдання протягом 75 хвилин. По закінченню часу всі бланки були зібрані та відправлені до оргкомітету конкурсу.

    Тепер чекаємо на результати. 

    Нашим учням бажаємо успіху!

    Сподіваємось отримати більше, ніж торік Відмінних і Добрих результатів.

Переглядів: 844 | Додав: Школа | Дата: 23.03.2011 | Коментарі (0)

     17 березня 2011 р. відповідно до замовлення відділу освіти Мелітопольської РДА в Мирненській ЗШ І-ІІІ ступенів представниками Мелітопольського районного центру зайнятості було встановлено Програмно-апаратний комплекс «Мотивація розвитку зацікавленості до професійного самовизначення» з інстальованим програмним продуктом «Профорієнтаційний термінал».
     Використання інформації, вміщеної в терміналі, значно розширює можливості молоді, батьків, вчителів щодо пошуку отримання необхідних відомостей про наявність у регіоні ВНЗ за напрямками підготовки, про рейтинг професій, які найбільше користуються попитом у нашому регіоні. В терміналі можна знайти практичні рекомендації щодо пошуку роботи, зазначено адреси і телефони служб, які можуть надати дієву допомогу щодо влаштування на роботу, вибору професій.
    Аудиторія користувачів терміналом не обмежується тільки учнями, вчителями. Отримувати необхідну інформацію через термінал можуть батьки, представники інших закладів, підприємств, молодь селища. 
     Профорієнтаційний термінал розташований у приміщенні школи, у зручному для користування місці.
                                                                                                            Директор школи: С.Б.Назаренко


Переглядів: 763 | Додав: Школа | Дата: 23.03.2011 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz