Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 09:04:34

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 25
nullУ всіх людей одна святиня.
Куди не глянь, де не спитай.
Рідніше їм своя пустиня,
Аніж земний в пустині рай.
Їм красить все їх рідний край.
Нема без кореня рослини.
А нас, людей, без Батьківщини.

«Люби і знай свій рідний край» - таку назву має виставка-конкурс, яка стартувала в районі 10 березня. Учні Мирненської школи взяли дуже активну участь у цьому конкурсі. Найкращі роботи учнів в номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-ужиткове мистецтво» були представлені на розсуд районного журі. В номінації «образотворче мистецтво» свої роботи представили учениця 4-Б класу Білик Юлія, учениця 5 класу – Машигіна Анастасія, учениця 11 класу Остапенко Анастасія. 
     В номінації «декоративно-ужиткове мистецтво» на конкурс були представлені роботи Лісової Ганни (панно з бісеру), Свириденко Віри (вишивка), Вінницького Олександра, (вирізблення з деревини).
     Виставка з такою ж назвою відбулася і в школі. Було представлено набагато більше робіт у різних номінаціях. Серед керівників слід відзначити Ніколаєву О.Ю., Собко І.І., Маліцького І.В.
     І сьогодні вже відомі результати. 
     Вітаємо ученицю 4-Б класу Білик Юлію з зайнятим ІІІ місцем в номінації "Образотворче мистецтво" з роботою "Чарівний куточок рідної землі". 
Переглядів: 1621 | Додав: Школа | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (0)

  nullЗ 1 березня розпочала роботу госпрозрахункова група, мета якої - підготовка дошкільнят до 1 класу. Майже місяць з малятами проводяться заняття з навчання грамоти, математики, підготовки руки дитини до письма, ознайомлення з навколишнім.Діти з задоволенням приходять на заняття. Ознайомлюються з правилами сидіння під час письма, з письмовим приладдям. Вони дуже активні в бесідах про українську державу, про свою родину.  
    В ході занять діти знайомлюються з одиницями мовлення, зі звуками, вчаться складати схеми речень, звукові схеми. Малятам дуже подобається штрихування фігур, зафарбовування предметів, пальчикова гімнастика. Вони з задоволенням порівнюють предмети, знаходять ознаки подібного та відмінного. Полюбляють рухливі ігри, ігри-забави.
    Сподіваємося на те, що дітям буде дуже цікаво рухатися по складному шляху пізнання азів наук таємничої Країни Знань.

Фотоальбом 

Переглядів: 836 | Додав: Школа | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (0)

 null
 «Козацькому роду нема переводу,» - так говорять в народі. І це довела команда юних козачат Мирненської ЗШ І – ІІІ ступенів, яка 18 березня 2011 р. взяла участь у фізкультурно – оздоровчому патріотичному фестивалі «Нащадки козацької слави», що проходив на базі Костянтинівської ЗШ І-ІІІ ст.№3. 
   12 учасників конкурсу вправно виконували всі завдання, які їм пропонувалися. Особливо запам’яталися «Естафета» та «Човниковий біг». Здивували своїми результатами хлопці у конкурсі «Стрибки у довжину з місця» та дівчата у «Стрибках на скакалці». Не зважаючи на те, що кожний учасник фестивалю намагався здобути перемогу, в залі панувала атмосфера дружби і взаєморозуміння. 
   Команда учнів Мирненської ЗШ І-ІІІ ст.. показали високі результати у конкурсній програмі.
Вітаємо!
 
Переглядів: 1033 | Додав: Школа | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (0)

  У світі–тисячі професій!!! Як зорієнтуватись в такій їх кількості? Як вибрати серед них ту, з якої розпочнеться ваш трудовий шлях, а можливо, і "доросле” життя? 
    Вибір професії – складний і відповідальний крок в житті людини. Він має бути свідомим і самостійним. 
  Так в рамках традиційного місячника профорієнтації було організовано зустрічі старшокласників з представниками навчальних закладів міста Мелітополя: аграрного ліцею (ПТУ № 56) та 24.
   Представники навчальних закладів міста провели заочну екскурсію-презентацію для учнів школи, познайомили з переліком професій, які можуть отримати учні 9, 11 класів.
   Зробити правильний професійний вибір — значить знайти своє місце в житті, визначити свою долю. Неправильний вибір завдає великої шкоди самій людині та призводить до значних економічних втрат.

Переглядів: 837 | Додав: Школа | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz