Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 12:59:46

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 30
    З метою навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих та надзвичайних ситуаціях, розвитку руху дружин юних пожежників-рятувальників в області, виявлення творчих здібностей у дітей і юнацтва, щорічно в районі проводиться  фестиваль дружин юних пожежників-рятувальників.
   29 березня у селі Костянтинівка на базі  НВО № 1 «Таврія» відбувся районний фестиваль дружин юних пожежних- рятівників. Дружина юних пожежних рятівників Мирненської школи «Рятівник» також взяла участь у цих змаганнях. Діти змагалися у конкурсах «візитка», «авторська пісня», «домашнє завдання», «медичний», «безпечна прогулянка», «соціальна реклама», «орієнтування на місцевості».
    Учасники команди гідно представили школи і отримали максимум задоволення.
    Фотоальбом

Педагог-організатор Бєляєва.В.В
Переглядів: 920 | Додав: Школа | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (0)

    28 березня  - 25 років від дня заснування ветеранської організації України.  З нагоди цієї річниці в Мирненській  центральній районній бібліотеці відбулося свято, гостями на якому були і учні Мирненської школи. Привітати ветеранів приїхав і голова ветеранської організації Мелітопольського району Коваленко Л.О.
    Відкрилося свято урочистим врученням короваю голові первинної організації ветеранів смт. Мирне Наливайко М.Ф. 
     Багато теплих слів почули ветерани із вуст учнів Мирненської школи, які прочитали для них проникливі поезії, заспівали легендарну «Смуглянку».
     Працівники бібліотеки  поділилися спогадами  про Героя Радянського Союзу  Полякова В.Т., який жив в нашому селищі, а також познайомили учнів з «живими легендами» селища -  Литвиновою  М. І.,  Кобецькою  О.В.
      «Желаем, чтоб вы все были здоровы … чтоб до ста лет жили и горя не знали, и чтобы ваши дети вас радовали»  - ось із якими словами привітання звернулися члени вокальної групи селищного будинку культури.
      Свято відбулося в атмосфері тепла, любові, радості.

Фотоальбом
Переглядів: 847 | Додав: Школа | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (0)

 null
Наша школа тісно співпрацює з Центральною районною бібліотекою селища Мирне. Учні 2-х класів є учасниками клубу «Чомусиків». 20 березня 2012 року відбулося чергове засідання клубу. Бібліотекар Стойчева Оксана Вікторівна провела для дітей цікаву бесіду на тему «Веснянка-панянка», а Сєчєна Наталія Олексіївна підготувала для малят цікаву гру «Поле чудес» на тему: «Весна дарує квіти». Діти розгадували загадки, читали вірші, дізналися багато цікавого і повчального про квіти. За участь у грі малюки отримали призи і подарунки. 
Переглядів: 856 | Додав: Школа | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz