Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 15:09:49

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 12
Шановні батьки, вчителі, діти!
    У Запорізькій області з початку поточного року на пожежах загинуло 3 дитини, травмовано – 1, врятовано – 4. Під час необережного поводження на воді загинуло 10 дітей, врятовано – 8.
   На жаль, чимала кількість пожеж виникає через пустощі дітей з вогнем. Через необізнаність та незнання елементарних правил безпеки, діти дуже часто стають жертвами власної необачності. Небезпека особливим чином впливає на свідомість дітей, тому саме малеча, при виникненні біди, найбільш гостро відчуває страх, піддається паніці та втрачають контроль над собою. Іноді, навіть знаючи, як треба поводитися під час екстремальної події, діти не можуть зорієнтуватися та знайти правильний вихід із ситуації.
   Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків.
   Головне територіальне управління МНС України у Запорізькій області, Головне управління Держтехногенбезпеки у Запорізькій області, управління освіти і науки Запорізької ОДА звертається до батьків та вчителів з проханням не залишати дітей без нагляду! Виховувати у малечі навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це.
   Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди - потрібно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.
   Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!
Переглядів: 835 | Додав: Школа | Дата: 12.09.2012 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz