Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 04:24:59

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 11
  6 лютого 2013 року в м. Запоріжжя  в Запорізькому обласному  інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся очний етап обласного конкурсу «Школа інформаційного суспільства».
 В номінації «Інформаційне середовище загальноосвітньої міської школи» систему роботи щодо інформатизації та комп’ютеризації навчального закладу представляла Мирненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Мелітопольської районної ради Запорізької області.
  Досвід роботи школи представляла директор Назаренко Світлана Борисівна, яка ознайомила учасників конкурсу, журі, гостей з системою роботи, яка склалася в Мирненській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів, приділивши особливу увагу моделі використання ІКТ в різних напрямках навчально-виховного процесу: в навчальній, виховній, позакласній, методичній, адміністративно-господарчій діяльності.
  За підсумками заочного та очного етапів конкурсу, Мирненська загальноосвітня школа посіла І місце  серед загальноосвітніх міських шкіл області. Поважне журі високо оцінило роботу педагогічного колективу школи. Голова журі  вручив почесний диплом Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Запорізької обласної адміністрації за зайняте І місце у конкурсі «Школа інформаційного суспільства», а спонсори Конкурсу подарували пам’ятні  подарунки на згадку про успішну презентацію свого проекту і участь в обласному конкурсі.
  Колектив школи не зупиняється на досягнутому і готовий надалі працювати над реалізацією  поставлених завдань щодо удосконалення і розвитку матеріально-технічного, методичного, програмного  забезпечення процесу інформатизації та комп’ютеризації навчально-виховного процесу.


Директор  Мирненської ЗШ І- ІІІ ступенів С. Б. Назаренко

Переглядів: 611 | Додав: Школа | Дата: 11.02.2013 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz