Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 08:26:44

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 15

24 річниці виводу радянських військ з республіки Афганістан
присвячується

    Формування у молодого покоління високої моральної патріотичної свідомості, почуття любові до України, готовності до виконання громадянських і конституційних обов′язків, пошани до ветеранів Великої Вітчизняної війни, воїнів-інтернаціоналістів – одна із складових системи виховної роботи Мирненської школи.
    Так, 13 лютого в навчальному закладі відбулася зустріч учнів 10-11 класів з воїнами-інтернаціоналістами, випускниками нашої школи, присвячена 24 річниці виводу радянських військ з республіки Афганістан.
    Петро Володимирович Пузанов, Володимир Сергійович Сібаєв, Анатолій Іванович Циганков розповіли учням про виконання свого інтернаціонального обов’язку на території ДРА. Розповідь супроводжувалася демонструванням відео кліпів, завдяки яким учні змогли побачити все те, що пережили воїни-інтернаціоналісти. Протягом години слухали дорогих гостей та вчителя історії Ю.В.Сарану, яка також підготувала розповідь про історичні події війни в Афганістані. Звичайно, важко було зрозуміти дітям, які виросли під мирним, чистим небом всі ті страхіття, про які вони почули і побачили.
    Зустріч з воїнами-інтернаціоналістами не залишила нікого байдужими, учні слухали мов заворожені.
    Одне зрозуміли старшокласники, що ніколи не можна забувати тих людей, які ціною свого життя захищали свою рідну землю від ворогів або  з честю виконували свій інтернаціональний обов’язок, які гідні називатися Синами своєї Вітчизни.
    А ще кожний з них зрозумів, що Батьківщина у кожного одна і бути їй сильною, міцною Державою залежить саме від них – майбутнього покоління.
    По закінченню зустрічі учні 10 класу привітали гостей і подякували їм, вручили квіти, а потім всі разом пройшли до шкільного музею, де екскурсоводи учениці 10 класу Свистур Оксана і Нікорчук Олександра провели для них цікаву екскурсію. Звичайно, сфотографувалися на пам'ять про зустріч. У книзі відгуків гості залишили свої подяки і побажання.

Заступник директора
з виховної роботи
Кружилова Г. І.
Переглядів: 798 | Додав: Школа | Дата: 15.02.2013 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz