Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 12:04:46

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 29
  22.03.2013р в 6 класі відбулася  година спілкування «Ми за здоровий спосіб життя», яка була присвячена Всесвітньому Дню боротьби з туберкульозом. Під час години спілкування учні ознайомилися з тим, що туберкульоз – це інфекційна, соціально небезпечна хвороба, яка вимагає тривалого (від 6–8 міс. і більше, інколи все життя) комплексного лікування та реабілітації хворих. Краще остерігатися туберкульозу, аніж лікувати його. Чим раніше виявлений хворих на туберкульоз, тим ефективніше його лікування. 
  Дізналися про те що кожна людина повинна пам’ятати, що зараження туберкульозом найчастіше відбувається під час спілкування з хворою людиною, а також при вживанні продуктів від хворої на туберкульоз худоби, риби, птиці. Зараження може відбуватися тоді, коли мікобактерії туберкульозу потрапляють в організм з пилом, через предмети вжитку, посуд, постіль, папери, недопалки від хворого на туберкульоз. Туберкульоз розвивається тоді, коли у людини знижений імунітет внаслідок тривалого стресу, депресії, виразкової хвороби, цукрового діабету, захворювань щитовидної залози, недостатнього харчування, поганих житлових умов, виснажливої праці тощо. Ознайомилися зі способами профілактики туберкульозу.
  Зробили висновок:  краще остерігатися туберкульозу, аніж лікувати його. Чим раніше виявлений хворих на туберкульоз, тим ефективніше його лікування. 
    Треба пам’ятати, ваше здоров’я – у ваших руках!

Класний керівник 6 класу  
Акулова Н.Ю.
Переглядів: 654 | Додав: Школа | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz