Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 11:29:58

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 23

   Наближається сумна дата – 26 квітня.  У 1986 році цього дня, вірніше, тихої весняної ночі відлік часу пішов на хвилини і секунди. О першій годині двадцять третій хвилині, сороковій секунді, коли всі спали безтурботним сном, над четвертим реактором Чорнобильської атомної електростанції несподівано велетенське полум’я розірвало нічну темряву. Оспіваний мирний атом, здавалося б, приручений, покірний і керований, вийшов з-під влади людини. Неначе збулися пророчі слова святого Івана Богослова: «...велика зброя спала з неба, палаючи, як смолоскип»…
   27 років тому стався вибух на Чорнобильській АЕС, який є трагедією не тільки для України, а й для всього людства. 

  Напередодні, 23 квітня, у 5-х класах відбувся виховний захід, присвячений Чорнобильській катастрофі 1986 року, метою якого було осмислення та усвідомлення учнями  масштабу трагічних подій; виховання глибокої поваги до людей, які віддали своє життя в ім’я людства; розвиток почуття відповідальності перед наступним поколінням за благополуччя нашої держави, за збереження довкілля; розвиток почуття гордості за свій народ. До учнів завітав Ткаченко Аркадій Олексійович, який брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Він розповів багато цікавого и нового для учнів про Чорнобильські події, показав фотографії. Учні уважно слухали, а потім запитували про безпечні та небезпечні дози радіації, про цвинтар для техніки, про тварин, що залишилися у Прип’яті без людей та ін.. Зустріч з Аркадієм Олексійовичем не залишила нікого байдужими. Учні зрозуміли, що Чорнобиль — це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестримний біль.                                                 

Кл. кер. Тіщенко І.О., Строкань Н.О.

Переглядів: 742 | Додав: Школа | Дата: 23.04.2013 | Коментарі (0)

   18 лютого 2013 року в м. Запоріжжя в Запорізькому Класичному Приватному Університеті відбулося нагородження учасників міжрегіональних, обласних, всеукраїнських конкурсів. Учасників нагороджували ректор КПУ, ректор ЗОІППО та інші представники від закладів освіти.
   Троє учнів Мирненської ЗШ І-ІІІ ступенів Ілляшенко Дмитро (11 клас), Свистур Оксана (9 клас), Москвітіс Влада (9 клас) були нагороджені ДИПЛОМАМИ Департаменту освіти та науки, молоді та спорту Запорізької обласної державної адміністрації за 100% проходження обласного веб-квесту для учнів «ІнфоСтратегія» та сертифікатами учасника обласного веб-квесту для учнів «ІнфоСтратегія» на знижку 10% в оплаті за навчання в Класичному Приватному Університеті або коледжі КПУ за обраним напрямом підготовки (спеціальністю).
    ДИПЛОМАМИ Департаменту освіти та науки, молоді та спорту Запорізької обласної державної адміністрації за активну участь у Всеукраїнському веб-квесті «Безпечний Інтернет» були нагороджені вчителі Мирненської ЗШ І-ІІІ ступенів Бєляєва В.В. та Машигіна А.М.
   А також Мирненська ЗШ І-ІІІ ступенів отримала ПОДЯКУ   Департаменту освіти та науки, молоді та спорту Запорізької обласної державної адміністрації за організацію участі учнів в обласному веб-квесті «ІнфоСтратегія».
    Отже, вітаємо учасників Всеукраїнського веб-квесту та бажаємо в подальшому нових перемог.

Адміністрація школи
Переглядів: 656 | Додав: Школа | Дата: 23.04.2013 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz