Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 13:22:51

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 05
   Щодня у світі СНІДом заражується до 5 тисяч осіб.  Але було б великою помилкою думати, що СНІД вибирає собі жертви тільки серед груп ризику. Ризик інфікування ВІЛ із більшою чи меншою ймовірністю загрожує кожній людині. Вірус-убивця розповзається планетою з невловимою швидкістю. Епідемія страшна не тільки смертями, а й тим, що призводить до тяжкої соціальної та економічної деградації суспільства. 
   Перед цією хворобою виявилися беззахисними дорослі й діти, багаті й бідні, чоловіки і жінки, білі й чорні, люди різного віросповідання.
    Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх рідних та близьких від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожний дім, кожну сім'ю.
   Саме тому, кожний рік на початку грудня, у школі проходять виховні години на тему "СНІД". 
  Для учнів 9-А класу був проведений тренінг "Убережи себе від ВІЛ і СНІДУ". В ході тренінгу учні розглянули життєві ситуації,  ризик інфікуватися ВІЛ в кожній з ситуацій і можливі дії щодо запобігання його зараження, розглянули приклади коли ВІЛ передається і коли ВІЛ не передається. А в кінці тренінгу учні на паперових голубах написали послання людям проте, що вони хочуть сказати, чим хочуть поділитися на рахунок ВІЛ/СНІДу. Кожна дитина висловила побажання, щоб люди ніколи не хворіли на таку страшну хворобу як СНІД, яка у них асоціюється зі смертю, безоднею, самотністю, безвихіддю. 

  

Класний керівник 9-А класу 
Романенко О.В.
Переглядів: 601 | Додав: Школа | Дата: 05.12.2013 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz