Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 20:26:55

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 15

На виконання вимог Закону України  «Про цивільну оборону України» 14 травня 2014 року в школі були проведені тренувальні заняття щодо  порядку заповнення і перебування дітей в найпростіших укриттях (підвальних приміщеннях), призначених для їх захисту від деяких факторів небезпеки, що виникають внаслідок надзвичайних ситуацій у мирний час, та дії засобів ураження в особливий період.

Напередодні  штабом цивільної оборони для вчителів школи було проведено інструктажі щодо тренувальних занять. Також відбулася тренувальна евакуація колективу школи.

Начальником штабу ЦО було складено  план – схему евакуації учнів,  план-схему розміщення дітей у найпростішому укритті, підготовлені таблички-вказівки для організованого проведення тренувальних занять.

Під час проведення тренувань у школі були присутні представники служби ЦЗ району.

Тренувальні заняття пройшли організовано і успішно.

     

Педагог-організатор Бєляєва В.В.

Переглядів: 856 | Додав: Школа | Дата: 15.05.2014 | Коментарі (0)

9 травня на території школи відбулося традиційне свято, присвячене 69 –й річниці Перемоги і світлій пам’яті загиблих у Великій вітчизняній війні.

Як і завжди з подвір’я школи лунали пісні, вшановували ветеранів. Активними учасниками цієї події завжди є учні школи, які брали участь у концерті, вітали ветеранів квітами.

Ми пам’ятаємо, якою ціною завойовано мир!

 

 

Педагог-організатор Бєляєва В.В.

Переглядів: 546 | Додав: Школа | Дата: 15.05.2014 | Коментарі (0)

Шановні батьки, вчителі, діти!

У Запорізькій області з початку поточного року на пожежах загинула 1 дитина, травмована 2 дитини. 

На жаль, чимала кількість пожеж виникає через пустощі дітей з вогнем. Через необізнаність та незнання елементарних правил безпеки, діти дуже часто стають жертвами власної необачності. Небезпека особливим чином впливає на свідомість дітей, тому саме малеча, при виникненні біди, найбільш гостро відчуває страх, піддається паніці та втрачає контроль над собою. Іноді, навіть знаючи, як треба поводитися під час екстремальної події, діти не можуть зорієнтуватися та знайти правильний вихід із ситуації. 

Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків. 

Головне управління ДСНС України у Запорізькій області та Департамент освіти і науки, молоді та спорту Запорізької ОДА звертаються до батьків та вчителів з проханням не залишати дітей без нагляду! 

Виховувати у малечі навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. 

Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це.

Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. 

А щоб неждана мить не стала початком великої біди - потрібно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації. 

Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

Переглядів: 605 | Додав: Школа | Дата: 15.05.2014 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz