Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:55:00

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 18

Ми – люди майбутнього – у нас свій стиль, манери спілкування, нове мислення, ми несемо в життя свої норми. Було б добре, щоб однією з цих норм була толерантність.


Взаєморозуміння та толерантність… Кожен по-своєму розуміє значення цих слів. Для когось це любов до інших, для когось терпіння, а для деяких ці риси взагалі не відіграють особливої ролі у житті.

Майже чверть усього населення живе без цих рис, але ж без них людина не може уникати конфліктів й вигадує собі неіснуючі проблеми. Нам необхідно бути хоч трохи добрішими один до одного, розуміти та допомагати один одному.

16 листопада ми відзначаємо Міжнародний день толерантності. За традицією у Мирненській школі проводяться заходи, спрямовані на виховання толерантності серед дітей та молоді. А для учнів 5-Б класу було проведено тренінг "Толерантність-що це?". Учні виконали вправи "Я і мій друг", "Асоціативний ряд", тест "Чи терпимі ми?", розшифрували анаграми "Ввічливі слова". А в кінці уроку учні склали квітку толерантності. На кожній пелюстці квітки вони написали ознаку толерантності, яку б хотіли мати. 

Пітер Бріч порадив, як легко можна зруйнувати "стіну нерозуміння": "Треба просто посміхнутися і бути ввічливим. Я упевнений, що співбесідник поступить також".

Давайте спробуємо, адже всі ми — жителі однієї планети, майже сусіди.

Житимемо дружно!

   

Класний керівник 5-Б класу Романенко О.В.

 

Переглядів: 592 | Додав: Школа | Дата: 18.11.2014 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz