Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 21:44:02

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 16

Круглий стіл

 "Громадське обговорення позачергового Послання Президента України до Верховної Ради України "Про внутрішнє та зовнішнє становище України"

В Мирненській ЗШ І-ІІІ ступенів 16 грудня 2014 року відбулося засідання круглого столу на тему: «Громадське обговорення позачергового Послання Президента України до Верховної Ради України «Про внутрішнє та зовнішнє становище України».

У засіданні взяли участь учні 10-11 класів, педагог-організатор Бєляєва В. В., вчитель історії Буторіна Л. І., класні керівники 10, 11 класів Гладкіх Л. В., Устюгова О. О., бібліотекар школи Гунчак І. В..

На засіданні круглого столу було обговорено ключові положення Послання Президента України  до Верховної Ради України «Про внутрішнє та зовнішнє становище України». Вчитель історії Буторіна Л. І., ознайомлюючи присутніх з основними тезами виступу Президента, зробила акцент на цінностях свободи, демократії, єдності Українського народу та готовності дати відсіч зовнішній агресії.

Активну участь в обговоренні ситуації, яка склалася на сході країни, взяли учні 11 класу Москвітіс Влада, Свистур Оксана, Пахомцев Олексій. Присутні висловили підтримку того, що, встановлення миру на Донбасі відповідно до Мінських домовленостей та мирного плану Президента України не означає позбавлення військової загрози зі Сходу, це – реальність, яку Україна усвідомила запізно; але якій треба навчитися протидіяти.

Присутні вчителі виразили власну думку про те, що поряд із зовнішньою загрозою перед країною постали надзвичайно складні внутрішні проблеми і загрози, такі, як корупція, неефективність та слабкість державного управління, безробіття, бідність, соціальна несправедливість. Було висловлено сподівання про те, що Президент і Уряд не допустять тотального зубожіння народу, дослухаються до проблем трудящих і саме Президент стане гарантом забезпечення соціального захисту для всіх категорій населення.

Бібліотекар школи Гунчак І. В. оформила у бібліотеці тематичну викладку літератури та періодики на тему: «Україна у нас єдина», яка на час проведення круглого столу була перенесена до кабінету історії, де відбувалося обговорення.

  

Вчитель історії Буторіна Л. І.

Переглядів: 684 | Додав: Школа | Дата: 16.12.2014 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz