Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 00:34:05

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 28

На землі є багато див, створених природою і зроблених руками людини. І серед них – книжка, в якій зібрано весь неосяжний світ. Усе, що створене людським розумом, усе, до чого прагне наша душа, відображене в книжці.

26 березня пройшов другий тур Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2015». Нашу бібліотеку приставляла учениця 7 класу Балдурська Олена. За умовами конкурсу Олена підготувала розповідь про свою улюблену книгу та показала високу ерудицію і чудові знання з літератури поза шкільної програми. За підсумками журі Олена зайняла ІІ місце та отримала диплом і подарунки. Вітаємо переможницю конкурсу.

Ритм життя сучасних людей настільки стрімкий, що інколи буває важко знайти для читання вільний час. Так, звичайно, не потрібно відмовлятися від усіх благ цивілізації: від комп’ютерів, телефонів, планшетів, ноутбуків та нових віянь техніки, адже вони нам приносять користь. Просто варто пам’ятати про книгу. Яка дарує нам моральне задоволення та істинні хвилини щастя.

Бібліотекар школи Гунчак І.В.

 

Переглядів: 541 | Додав: Школа | Дата: 28.03.2015 | Коментарі (0)

Інформаційно – профілактична година «День білої ромашки», приурочена Всесвітньому Дню боротьби із захворюванням на туберкульоз, була проведена у 9 класі. Учні дізналися чому саме біла ромашка стала символом боротьби з цим захворюванням. Група учнів підготувала  усний журнал «Туберкульоз сьогодні – факти і перспективи»Виступаючі ознайомили своїх однокласників із симптомами туберкульозу. Висловили свої власні  думки, як захистити себе від цієї хвороби. Діти звернули увагу на статистику хворих на туберкульоз у Мелітопольському районі. Учні зробили висновок, що профілактикою боротьби з туберкульозом є категорична відмова від шкідливих звичок, раціональне  харчування, заняття спортом та профілактичні щеплення.

Класний керівник  9 класу  Буторіна Л.І.

Переглядів: 568 | Додав: Школа | Дата: 28.03.2015 | Коментарі (0)

З метою поширення руху юних пожежників – рятівників у загальноосвітніх навчальних закладах району, формування навичок орієнтації в різних життєвих та надзвичайних ситуаціях, виявлення творчих здібностей дітей та молоді, вивчення історії пожежної охорони та рятувальної служби, пропаганди здорового, активного способу життя, а також популяризації основ безпеки життя на базі Костянтинывського НВО №1 «Таврія» 26 березня 2015 року проводився фестиваль дружин юних пожежних – рятівників.

Учасниками фестивалю були дружини юних пожежників – рятівників із 13 шкіл району, до складу яких входили учні віком від 10 до 17 років.

Команда нашої школи у складі Бєляєвої Н. – 5 клас, Каравай Д. – 7 кл., Каравай Г. – 9 клас, Йолкіної В. – 9 клас, Москвітіс В. – 11 клас та Свистур О. – 11 кл.взяла активну участь у районному етапі фестивалю дружин юних пожежників-рятівників. Учні змагалися у таких конкурсах: «Візитна картка», "Домашнє завдання", "Медичний", "Гриби", "Допомога потопаючому", «Рятувальна мотузка». Учасники показали свої знання, активність та креативність у підготовці до конкурсу, а також під час виступів.

Так тримати, дівчата! Ми пишаємося вами!

Педагог-організатор Бєляєва В.В.

Переглядів: 555 | Додав: Школа | Дата: 28.03.2015 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz