Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 04:56:40

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 04

1 вересня Мирненська школа гостинно відкрила двері для учнів, які з нетерпінням чекали зустрічі з однокласниками, вчителями. 

Після урочистої лінійки всі учні розійшлися по класах на свій Перший урок. Тематика Першого уроку для учнів 1-4 класів була спрямована на виховання у дитини любові до рідного краю, дому, вулиці своєї країни, започаткуванню підготовки та презентації проектів патріотичного змісту, зокрема написанню листів підтримки своїм ровесникам, які перебувають в зоні АТО, вітальних листівок захисникам Вітчизни. Класоводи підготували класні кімнати до урочистого проведення Першого урок, тема якого - "Я люблю тебе, село моє, моя маленька Батьківщина!"

Тематика Першого уроку в 5-11 класах була спрямована на обговорення питання мужності українських військових та добровольців, їх вірності Присязі українському народові, готовність віддати життя за мир і спокій в України, написання листів до вояків у рамках Всеукраїнської акції "Лист пораненому".  Класні керівники 5-11 класів добре оформили класні кімнати, підготували презентації, створили всі умови для проведення Першого уроку на високому рівні, який пройшов під гаслом "Я єсть народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була (П. Тичина)".

ЗДВР Кружилова Г.І.

Переглядів: 578 | Додав: Школа | Дата: 04.09.2015 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz