Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 10:11:52

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 16

На честь мужніх доблесних воїнів, які нині героїчно воюють, захищаючи рідну землю і кожного з нас, які воювали і полягли смертю хоробрих на буремному сході України 15 жовтня відбулася зустріч учнів 8 класу з учасниками АТО на сході України - воїном АТО, командиром відділення зв′язку 37 ОМПБ Олексієм Петровим, волонтером ГО «Добрі серця» Ольгою Леонтьєвою, старшим лейтенантом Мелітопольського військкомату Зуєвим Олександром Олександровичем та випускником школи, учасником АТО Кубряком Денисом.

Учні підготували слова подяки нашим захисникам, читали вірші, співали пісні, а гості поділилися з учасниками зустрічі спогадами про час, проведений в зоні АТО. Зустріч супроводжувалася демонструванням відео кліпів, завдяки яким учні змогли побачити все те, що пережили воїни. Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Наприкінці зустрічі учні передали волонтеру малюнки і письма, щоб там, на війні, вони зігрівали солдатські серця своїм теплом, нагадували воїнам про те, що тут, дома, чекають на їх повернення живими і здоровими, а також ліки, які були закуплені на кошти, що зібрали учні під час благодійного Покровського ярмарку.

Події останніх місяців в котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Негаразди, які принесла війна, тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, відчуття причетності до загальнодержавних справ та дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої Батьківщини.

Класний керівник 8 класу Тіщенко І.О.

Переглядів: 555 | Додав: Школа | Дата: 16.10.2015 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz