Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 23:22:44

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 22

Майбутнє сучасної України – це її молодь, яка повинна знати і пам’ятати найвизначніші події з історії своєї держави. Оскільки у народу, який немає минулого, не може бути і майбутнього.

Тому в рамках національно-патріотичного виховання та з нагоди дня українського козацтва та на честь дня захисника України в школі відбулись змагання між учнями 6-х класів «Козацька слава у нас в серцях!».

У развагах брали участь курінь 6-А класу «Джури» і курінь 6-Б класу «Козачата». Учасники показали свою спритність, силу та знання історії і традицій українського козацтва. 

За замаганнями юних козаків залюбки спостерігали учні школи та вчителі. Команди довели, що козацькому роду нема переводу. Були проведені спортивні естафети, змагання з перетягування канату та інші цікаві і веселі конкурси.

У процесі боротьби перемогу з  відривом  у один бал отримав курінь "Джури" 6-А  за що був нагороджений грамотою. Грамоту за друге місце отримав курінь "Козачата".

Педагог-організатор Бєляєва В.В.

Переглядів: 565 | Додав: Школа | Дата: 22.10.2015 | Коментарі (0)

 

16 жовтня 2015 року футбольна команда школи брала участь у фіналі районних змагань з футболу (в залік районної Спартакіади), який відбувся на стадіоні с. Костянтинівка. Наші хлопці в напруженій боротьбі перемогли у команди Костянтинівської школи «Прометей» і одну гру зіграли внічию з командою Вознесенської гімназії «Орієнтир».

В результаті футбольна команда школи посіла почесне ІІ місце в районних змаганнях з футболу.

Вітаємо тренера команди, вчителя фізкультури Сиващенка В.А. і його вихованців Дунця Кирила (5 клас), Гринченка Артема (8 клас), Суецького Дмитра (8 клас), Шемета Дениса (8 клас), Дроздова Олександра (8 клас), Уфімцева Сергія (9 клас), Куранду Сергія (9 клас), Давидова Дмитра (9 клас), Бохіна Михайла (9 клас), Самуілова Віталія (11 клас), Менсувутова Тимура (11 клас), Турчина Микиту (11 клас), Бодрягу Едуарда (11 клас), Карпова Станіслава (11 клас) з гідною перемогою!

         Бажаємо витримки, наполегливості у підготовці і блискучих перемог у наступних спортивних змаганнях!

Переглядів: 528 | Додав: Школа | Дата: 22.10.2015 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz