Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 04:01:02

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 04

03.02.2016 р. в 11 класі пройшла тематично-виховна година, присвячена пам'яті подій під Крутами. 29 січня 1918 року, коли молоді студенти загинули заради свободи молодої Української держави. Виховна година пройшла під гаслом "Волі народної дзвін". Учні класу сумлінно підготувались до проведення цього заходу: читали вірші, доповідали про історичні факти того часу, слухали пісні та хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв. 


Серед пожеж і руїн,
Вічна Вам пам'ять, вічна Вам слава
І наш доземний уклін. 

Класний керівник 11 класу Гладких Л.В.

Переглядів: 796 | Додав: Школа | Дата: 04.02.2016 | Коментарі (0)

2 лютого в 6-Б класі пройшла виховна година «Волі народної дзвін (Бій під Крутами 29 січня 1918)». Мета заходу - розкрити суть та причини трагедії під Крутами, виховувати інтерес і повагу до історичного минулого своєї країни, до борців за Незалежність України.

Учні вшанували пам’ять юних патріотів хвилиною. Впродовж виховної години  учні ознайомилися з історичними подіями того часу, лунали вірші П.Тичини, В Стуса, музика М.Скорика.

Ця героїчна, але в той же час і трагічна сторінка в українській історії надовго стала одним із символів боротьби нашого народу за свою свободу і незалежність.

  

Класний керівник 6-Б класу Романенко О.В.

Переглядів: 477 | Додав: Школа | Дата: 04.02.2016 | Коментарі (0)

Безвусі, юні, вічно молоді,

ви склали голови за рідний Київ,

скріпивши крок державницькій ході

вписавши подвиг у свободи вияв

 Я. Славутич

2 лютого відбулася виховна годна для учнів 3 класу до Дня  пам'яті героїв Крут "Мов град із неба сипалися кулі, косили молодь - український цвіт!". Мета якої зміцнити патріотичні почуття учнів, формувати їхню історичну пам'ять, гідність і самоповагу, будити прагнення до самореалізації у добрих справах. На початку виховної години діти прослухали історичну довідку про 300 студентів, які віддали своє життя за волю України. Діти  з цікавістю слухали, висловлювали думки, запитували про тодішніх гімназистів, які без остраху віддали своє життя за Батьківщину. Під час виховної години учні прослухали вірші  про героїв Крут таких письменників як: П.Тичина, Б.Стельмах, О.Яворська. Без тісного звязку поколінь, без спадкоємності національних традицій не тільки не розквітла б, а й не вижила б жодна нація і всі ми повинні пам’ятати.

  

Хто не знає свого минулого,

той не вартий свого майбутнього.

Класний керівник: Федорець Н.С.

Переглядів: 492 | Додав: Школа | Дата: 04.02.2016 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz