Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 03:01:49

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 08

Ось і закінчилось дзвінкоголосе літо! 1 вересня Мирненська школа гостинно відчинила двері для своїх учнів. Перший дзвоник на лінійці оголосив про початок навчання і діти розійшлися по класах на свій перший урок, який в цьому році був присвячений 25-річчю нашої незалежної держави – України.

На першому уроці учні 3 - А класу розширювали знання про скарби нашої рідної країни, ознайомилися з культурними здобутками, національними цінностями та досягненнями України. Школярі розповідали вірші про Батьківщину, переглянули презентацію до уроку: «Це наше і це твоє», ознайомившись з цікавими фактами з історії української нації та відомими українцями, які прославили нашу країну на весь світ.

Під час уроку учні виступили з віршами про нашу країну, переглянули презентацію, прослухали народні пісні та сучасну українську музику. В ігровій формі згадали основні визначні дати нашої держави, перекладали на українську мову вислови, намагалися вгадати назви народних пісень. Ми любимо наш край, шануємо наших героїв та прагнемо у майбутньому бути гідними синами й доньками. Ми любимо Україну!

Класовод 3-А класу: Легка О.І.

Переглядів: 465 | Додав: Школа | Дата: 08.09.2016 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz