Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 14:29:23

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 08

В рамках «Всеукраїнського тижня права» було проведено засідання круглого столу на тему «Проблеми захисту прав дитини в Україні». В обговоренні взяли участь учні 10-11 класів. В своїх виступах вони розкрили основні соціальні явища з якими сьогодні зіткнулися неповнолітні. Учасники круглого столу звернули увагу на те, що в Україні зростає дитяча злочинність, наркоманія, бродяжництво, безпритульність.

На засіданні було переглянуто фрагмент відеофільму «Дитинство – чудова пора?». Присутніх вразили факти сирітства при живих батьках та жахливі історії торгівлі власними дітьми.

Для попередження цих соціальних явищ, необхідно об’єднати спільні зусилля, та головне не залишатись байдужим у цей складний час.

Кл. керівник Буторіна Л.І.

Переглядів: 412 | Додав: Школа | Дата: 08.12.2016 | Коментарі (0)

Я маю право жити на землі.
Творити, дихати, учитись.
Примножувать багатства всіїї,
Своєю Україною гордитись.

Щорічно 10 грудня в світі відзначають Міжнародний день захисту прав людини. Ця дата була впроваджена Генеральною Асамблеєю ООН в 1950 році. Декларація стала першим світовим документом, що сформулював положення про права людини.
6 грудня у 7-Б класі пройшла виховна година «Подорож до країни Прав Дитини». Учні вчилися, в ігровій формі, розрізняти групи права людини-соціальні-економічні, культурні, громадянські, політичні. Робота в групах продемонструвала знання прав та обовязків дитини. Крім того групи презентували проект «Країна дитячих прав». Учнівські групи зробили загальний висновок що від народження всі люди мають певні права, які гарантовані і захищаються державою. Їх потрібно знати й реалізовувати. Але важливо запам’ятати: поводитись слід так, щоб своєю поведінкою не порушувати прав іншої людини. Незнання закону не звільняє від відповідальності за вчинки, дії або бездіяльність. Діти з цікавістю подивились відеоролік «Історія прав людини».

Класний керівник 7-Б класу Сарана Ю.В.

Переглядів: 421 | Додав: Школа | Дата: 08.12.2016 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz