Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 11:14:48

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 16

Одна з найважчих проблем, з якою стикається молода людина, — це вибір кар’єри. Звичайно, є люди, які з шести років знають, що вони хочуть бути докторами, або льотчиками, або пожежниками, але більшість з нас не знаходять часу для ухвалення рішення про вибір професії. Вибір професії займає час, і треба багато про що  подумати, оскільки необхідно вирішити, чим би ви хотіли займатися в житті. Саме про цьому була присвячена класна година в 6 класі. Урок пройшов у веселій ігровій формі. Учні згадували історії про професій, походження їхніх назв, говорили про ті професії, яких вже немає і вигадували ті, які, можливо, виникнуть у майбутньому. У шестикласників ще багато часу попереду для того, щоб визначитись зі своїм вибором, і зробити цей вибір треба не тільки серцем, а й розумом, зважити всі «за» і «проти», а потім приймати рішення, від якого залежить все майбутнє життя.

  

Класний керівник 6 класу – Устюгова О.О.

Переглядів: 426 | Додав: Школа | Дата: 16.03.2017 | Коментарі (0)

14 березня у Мирненській бібліотеці відбувся захід присвячений Дню українського добровольця, метою якого було вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. На ньому були присутні учні 7-х класів Мирненської школи, керівник волонтерської організації «Небайдужі», яка допомагає солдатам в зоні АТО.

Під час своїх виступів  організатори заходу та гості  зазначили, що сила духу, якою наділені українці, це неабиякий дар, адже наш народ, попри негаразди, відстоює свою державність, незалежність та цілісність країни. Під час заходу звучали патріотичні вірші та пісні народжені в АТО.  Були озвучені  імена солдатів-односельчан, які добровільно стали на захист своєї Батьківщини, вступивши в ряди української армії, тих, хто служить в поліції та службі з надзвичайних ситуацій.

Ми пишаємося нашими героями, які стали на захист Вітчизни і хочемо щоб вони відчували нашу підтримку, адже  учні школи і жителі села неодноразово збирали  життєво необхідні речі, допомагаючи  військовим.

   

Переглядів: 443 | Додав: Школа | Дата: 16.03.2017 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz