Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 09:37:05

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 19

Учні 7 класів Мирненської ЗШ завітали 19 квітня на захід до Мирненської районної бібліотеки, де відбулася презентація доповненої і розширеної версії книги "Добробати", у якій зібрані спогади про період початку військової агресії Росії, коли на захист України мобілізувалися добровольці. 
Учні дізналися про становлення добровольчих батальйонів в Україні, що зберегли територіальну цілісність та у важкий для країни момент стали на захист східних кордонів.
Чи вистояла б Україна без мужності добровольчих батальйонів? У чому сутність руху добробатів — і де його витоки? Якою була роль добровольців під час найважливіших етапів битви України проти гібридного агресора? І що чекає на добробати у майбутньому? На ці питання учнів відповідав запрошений на презентацію почесний гість комбат Олександр Олександрович. 
Проект "Добробати"— це хроніка історії руху і водночас роздуми над його природою. Створення добробатів, їхній бойовий шлях і сучасний стан — усе це безпосередньо з уст учасника подій, робітників бібліотеки та супроводжувальний відео  та аудіоматеріал вразили учнів школи.

Класний керівник Сарана Ю.В.

Переглядів: 471 | Додав: Школа | Дата: 19.04.2017 | Коментарі (0)

«Сім’я — це цілюще джерело, водами якого живиться повноводна річка нашої держави».

В Україні залишається традицією сімейна мораль, коли з великою пошаною ставляться до старших, поважають їх, допомагають їм і постійно турбуються про них. Шанування батьків своїх - один із найсвятіших обов'язків людини і неоплатних боргів. Найдорожчі у світі люди - рідні батьки. Вони завжди простять, зрозуміють, вислухають. Ваші батьки - це мама і тато, це батьки ваших батьків - дідусь і бабуся. Ви бачите родовідне дерево. Коріння цього дерева буйне та розкішне. Але дерево нашого роду не буде квітувати і зеленіти, якщо ми підрубаємо його корені, якщо втратимо пам'ять роду. Знати свій родовід, зберігати про нього пам'ять - це наш обов'язок не лише перед минулим, але й перед майбутніми поколіннями. Доки існує життя на землі, доти роду людському нема переводу.
Цими словами розпочалася виховна година в 2-Б класі на тему «Тільки родина, як зірка єдина – твій порятунок, надійний причал». Метою цієї виховної години було виховувати любов, повагу і шану до батьків, членів своєї родини, почуття доброти, взаємодопомоги, співчуття; викликати бажання допомагати слабшим, поважати старших, розвивати мовлення дітей, творчу думку, увагу, уяву, почуття національної гідності, любов до рідного краю, до України; виявляти інтереси, захоплення і вподобання кожної сім'ї, бажання примножувати родинні традиції. Під час виховної години діти складали «Родовідне дерево», презентували вироби з теми «Що уміють в моїй родині». Наприкінці виховної години Горецька Анастасія продекламувала вірш.

Класовод 2-Б класу Андрющенко Е.М.

Переглядів: 404 | Додав: Школа | Дата: 19.04.2017 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz