Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 05:26:42

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 27

Уже давно віддзвеніли чорнобильські дзвони, а ця страшна трагедія продовжує хвилювати людей: і тих, кого вона зачепила своїм недобрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі.
Хвилює ця трагедія педагогічний і учнівський колективи Мирненської ЗШ. 
Так, напередодні 26 квітня в усіх класах були проведені виховні години, присвячені 31-й річниці Чорнобильської катастрофи. 
Учні 5-11 класів прийняли активну участь в проведенні Акції «Журавлики пам’яті та надії»
Плин часу – безжальний. Кажуть, що час лікує рани, якими болючими і давніми вони б не були. Але є рани, які болять усьому народові, і час не зможе їх вилікувати. 
Ця рана – Чорнобильська трагедія. Вона болить нам: нашим учням, їх батькам та вчителям. 
Щиро вдячні їм за це, за участь у проведенні Акції «Журавлики пам’яті та надії», за виготовлення чудових журавликів. 

Заступник директора з виховної роботи Г.І. Кружилова

Переглядів: 405 | Додав: Школа | Дата: 27.04.2017 | Коментарі (0)

26 квітня 2017 року виповнився 31 рік з дня найстрашнішої за наслідками катастрофи минулого тисячоліття. Чотири букви – ЧАЕС – стали символом трагедії, яка доторкнулася до мільйонів людей, накрила їх крилом безжалісної радіації, перетворюючи свої жертви в безпомічних людей.

У 8-А класі відбувся виховний захід, присвячений цій сумній даті, метою якого було розширення знань учнів про Чорнобильську трагедію, наголошення про потенційну небезпеку радіації для усього живого, усвідомлення та осмислення масштабів трагічних подій; виховання почуття відповідальності перед наступним поколінням за збереження довкілля, любові до рідного краю, природи; людяності, доброти та згуртованості, глибокої поваги до людей, які віддали своє життя в ім’я людства; розвиток почуття гордості за свій народ.

Учні переглянули фільм про драматизм чорнобильської катастрофи, який не піддається ніякому виміру, звернули увагу на особливу велич подвигу, здійсненого пожежними і працівниками ЧАЕС, які боролись з вогнем і радіацією, виявляючи безмежний героїзм і надлюдські можливості в самому ядерному пеклі.

Учні зрозуміли, що Чорнобиль — це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це наш нестримний біль. Не можна допустити, щоб обірвалася пам'ять, щоб люди, забувши минуле, ще раз пройшли по шляху помилок, не можна допустити повторення де-небудь на Землі другого Чорнобиля!

 

Класний керівник 8-А класу Строкань Н.О.

Переглядів: 414 | Додав: Школа | Дата: 27.04.2017 | Коментарі (0)

Чорних дат у людства є немало,
Кожна з них - це міна під прогрес.
Найстрашніше, що усіх спіткало,
Вибух на Чорнобильській АЕС.

В 2 – а класі пройшла виховна година «Пропусти Чорнобиль крізь серце твоє». Школярі дізналися, що 26 квітня 2017 року виповнилося 31 рік з дня найстрашнішої за наслідками катастрофи минулого тисячоліття. Чотири букви – ЧАЕС – стали символом трагедії, яка доторкнулася до мільйонів людей, накрила їх крилом безжалісної радіації. Діти  розширили знання про Чорнобильську трагедію; наголосили про потенційну небезпеку радіації, розповіли про ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС; вчилиси застосовувати в повсякденному житті елементарні радіаційно - гігієнічні навички, розвивали  уміння давати свою оцінку вчинкам, подіям, визначали основний зміст отриманої інформації.

Класовод 2-А класу Бачарнікова Г.В.

Переглядів: 404 | Додав: Школа | Дата: 27.04.2017 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz