Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 13:11:21

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 13

Найкращий засіб вивчення іноземної мови – повне занурення у мовну атмосферу. Тому в нашій школі вже третій рік працює мовний табір «Метелики» / “Butterflies”. Він розпочав свою роботу, яка тривала протягом двох тижнів, з 29 травня. До його складу входили учні 5-8 класів. Цікаві та різноманітні завдання і конкурси підготували та провели вчителі англійської мови нашої школи Ніколаєва О.Ю., Бєляєва В.В. та Устюгова О.О. Кожний день табору був присвячений певній мовленнєвій темі: «День знайомств» - учні знайомились один з одним, представляли себе в ігровій формі; «День сім’ї» - створювали родинне дерево, розповідали про свою сім’ю і дивились відео про родину британської королеви; «День спорту» - учні готували доповіді про відомих українських спортсменів, грали в рухливі ігри на свіжому повітрі. В «День кухні народів світу» згадували лексику за темою «Їжа» / “Food”, а також уявляли себе власниками кафе – придумували назву, створювали вивіски, складали меню. П'ятий день першого тижня був присвячений гарним манерам та етикету. Учасники табору проявили свою майстерність та творчість у виготовленні краваток і проявили свої кулінарні здібності та відчули себе учасниками кулінарного шоу, готуючи різноманітні бутерброди. В «День України» учасники табору згадували відомості про нашу Батьківщину та розповідали про свої улюблені українські міста. «День подорожей» був присвячений Великій Британії та визначним місцям столиці цієї країни. Для учнів був влаштований квест «LondonSights», на протязі якого вони, за допомогою підказок, шукали на території школи визначні місця Лондона і в кінці отримали солодкі призи. «День гумору» був веселим, адже діти малювали дружні шаржі один на одного. В останній день роботи відбулось урочисте закриття табору іграми на свіжому повітрі та святковим барбекю. 
У таборі панувала атмосфера взаємоповаги, зникли мовні бар’єри, комплекси й страхи. Рухливі форми роботи на свіжому повітрі змінювалися пізнавальними сесіями у класній кімнаті. 
Отже, літній мовний табір дав можливість дітям вивчати англійську мову у цікавій формі, весело провести час разом із друзями, розвинути свої таланти, отримати пізнавальну інформацію, навчитися новому.

Керівник табору, вчитель англ.мовиУстюгова О.О.
 

Переглядів: 422 | Додав: Школа | Дата: 13.06.2017 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz