Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 20:38:49

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Жовтень » 27 » 67 річниця з Дня визволення Мелітопольщини
09:16:15
67 річниця з Дня визволення Мелітопольщини
      Пісні війни... Інколи задумуєшся: за що їх так люблять і пам'ятають в народі; зберігають в пам'яті довгі роки, бережуть, як святиню? Напевно, за простоту, мелодійність і душевність.
     Саме такі пісні линули коридорами Мирненської школи 21 жовтня, напередодні 67 річниці з Дня визволення Мелітопольщини від фашистських загарбників.
    Учні та вчителі школи, а також почесні гості свята: ветерани Великої Вітчизняної війни, діти війни - зібралися в актовій залі Мирненської ЗШ, щоб в атмосфері тепла і затишку привітати тих, кого ми називаємо переможцями, тих, хто в той жахливий час зустрічав свою юність, дивлячись в очі смерті на фронті або в тилу, у рабському фашистському полоні.
     Зі сцени лунали незабутні мелодії пісень воєнних років, які виконували учні та вчителі школи. Особливими оплесками вітали вчителів-виконавців: педагога-організатора Бєляєву Віту Володимирівну, вчителя музики Корчак Ольгу Ростиславівну. Поринули в атмосферу пісень і шановні гості - Ветерани, які не стрималися і стали учасниками святкового концерту.
    Молоде покоління із завмиранням серця слухало розповіді людей, які пережили страхіття війни, щоб потім пам'ятати про їх немеркнучий подвиг усе життя.
      На згадку про зустріч з Ветеранами, яка вже стала доброю традицією в школі, учні привітали гостей осінніми квітами та подарували пам'ятні сувеніри.


Заступник директора з виховної роботи Г.І.Кружилова
Переглядів: 902 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz