Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 15:07:53

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 25 » Ким бути, як знайти своє місце під сонцем?
21:36:24
Ким бути, як знайти своє місце під сонцем?

Це питання хвилює кожну дитину, кожну людину. Цьому в нашій школі приділяють велику увагу. Так, в закладі освіти з 15.02 по 15.03.2017 року було проведено місячник профорієнтації «Професійний орієнтир-2017». В ході місячника відбулося ряд заходів. 
Особливо цікаво пройшов конкурс-захист проектів «Професія майбутнього» серед учнів 5-11 класів. Кожний клас з великим бажанням готувався  до участі в цьому конкурсі-захисті професії.  
Першими представляли свою улюблену професію учні 5-А класу. Відчувається, що вони добре попрацювали щоб так чудово показати важливість та необхідність професії лікаря, а учні 5-Б класу показали нам не менш важливу професію – це професія кухаря. Учні 6 класу презентували професію вчителя. А які гарні були наші дівчата-стюардеси 7-Б класу. Присутні із захопленням дивилися на них,  їм здавалося,   що це справжні стюардеси, а не учні школи. Учні 7-А класу вирішили, що на сьогодні найважливіша професія – це рятівник. Про важливість цієї професії вони добре показали в своїй презентації. Слід відмітити учнів 8-Б класу, які показали незвичайну професію хореографа, таку важливу для розвитку краси тіла.  Учні 8-А класу відобразили момент із життя родини, де батьки обирають професію дитині. Чим це закінчується, коли це так! ( з використанням театральної вистави). 9 клас – швачки, надзвичайно потрібна професія для кожної мами, кожної жінки та й для чоловіка - майстра-закрійника. А наші старшокласники 10-11 кл. обрали для конкурсу незвичайну, але  надзвичайно важливу професію журналіста. 
Та хіба тільки конкурс-захист відбувся протягом цього місяця? Учні кожного класу були учасниками заходів, які відбувалися в школі, в класі щодо «Вибору професії – вибору долі».

Заступник директора з виховної роботи Г.П. Кружилова

Переглядів: 438 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz