Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 21:54:00

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 30 » Мовний табір
21:02:38
Мовний табір
    З 7 по 25 червня в нашій школі працював Табір денного перебування «Сонечко».  Разом з вчителями початкових класів в таборі працювали вчителі-спеціалісти з різних навчальних предметів. Серед них були вчитель англійської мови Устюгова О.О. та представник «Корпусу миру», яка працює в нашій школі вже пів року, міс Джин Моррісон. Діти з великою цікавістю та задоволенням приймали участь в підготовлених ними заходах. Не дивлячись на те , що деякі діти ще не вивчали англійську мову (учні 1-х класів), мовного бар'єру в спілкуванні не виникло жодного разу. Діти з великим задоволенням повторювали слова пісень ("Head &shoulders…”, "ABC song”), виконували завдання ("Picturenary” / «Словник-малюнок»), а особливо їм сподобались рухливі ігри, які хоча і проводились англійською мовою, були дуже добре їм знайомі, оскільки виявилось, що американські діти грають в ті самі ігри ("Duck-goose” – «Хусточка», "We call out” – «Червоний капелюшок», etc.). 
     Також міс Джин разом з вчителями англійської мови з 1по 11 червня працювала з учнями 5-6 класів, для яких була підготовлена та проведена цікава різноманітна програма: вікторина "I know English well” та конкурс на кращого читця віршів англійською мовою. Не зважаючи на те, що почались канікули, діти приймали активну участь у всіх конкурсах та з великою цікавістю спілкувались і з задоволенням слухали «живу» англійську мову. Але не тільки діти дізнавались щось нове, вони і самі виступили в ролі екскурсоводів для нашої американської гості під час відвідування заповідника «Кам’яна могила».
     Сподіваємось, що тривалі літні канікули не вплинуть на якість знання учнів з англійської мови, і у вересні вони повернуться до школи з бажанням дізнатись ще більше нового та корисного про англійську мову від своїх вчителів та міс Джин.

Фотоальбом
Переглядів: 1324 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz