Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 12:52:15

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 27 » Семінар-практикум районного методичного об’єднання вчителів російської мови
14:26:18
Семінар-практикум районного методичного об’єднання вчителів російської мови

За вікном листопад…  Лише зрідка бавить нас сонечко своїми лагідними промінчиками… Часто  йдуть рясні осінні дощі… Здається,  і настрій не святковий зовсім… Наче б то й не до гостей…

Та в Мирненській школі і святково, і людно. 25 листопада школа гостинно відчинила  свої двері для вчителів російської мови та зарубіжної літератури Мелітопольського району, членів постійно діючого районного семінару вчителів-філологів.

В рамках проведення семінару гості відвідали урок російської мови у 7 класі, на якому у формі захоплюючої гри- подорожі вчитель російської мови Драздова Галина Борисівна, підводячи підсумки вивчення теми та готуючись до контрольної роботи, майстерно провела своїх учнів стежками дивовижної країни «Глагол». Семикласники  намагалися як найкраще виконати всі завдання, дати відповіді на всі запитання, виконати тренувальні вправи … Час сплинув швидко і непомітно… Пролунав гомінкий дзвінок … Урок закінчився… Та залишилося відчуття свята і хоча невеликої, але перемоги у сходженні на найвищий пік – пік Знань.

А за лаштунками шкільної сцени хвилювалися юні актори-початківці, бо на їхні плечі теж покладено чималу відповідальність: разом з вчителями зарубіжної літератури Сердюковою Людмилою Михайлівною та Руф Валентиною Миколаївною  вони мають  запросити до мандрів казками Пушкіна учнів 5 класу.

Затихла зала… Затамували подих в очікуванні чудес п’ятикласники… Завітали на свято і гості… З першими звуками мрійливої мелодії розпочалося літературне свято «Волшебный мир сказок Пушкина».  Разом  з Вовкою, героєм казки «Вовка в тридесятом царстве», школярі відвідали і Золоту Рибку, і царя Салтана з царівною Лебідь, допомогли королевичу Єлісею у пошуках нареченої,  відгадали загадки царя Дадона та потішилися витівкам хитромудрого Балди. Свято видалося теплим і гостинним, задоволення отримали і глядачі, і актори – учні 6-А, 8 та 10 класів.

Такий насичений, гамірний і відповідальній день поволі добігав кінця, стаючи історією… Яскравий автобус повіз гостей до міста… Затихла школа… Але в душі залишилося чарівне відчуття свята та нестримне бажання нових чудес, нових мандрів…

Вчитель зарубіжної літератури Сердюкова Л.М.   

Переглядів: 575 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz