Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 02:44:01

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 10 » Шкільний туристичний гурток
21:22:51
Шкільний туристичний гурток

Ось і ще один навчальний рік став історією… Поволі притихли шкільні коридори і кабінети, вгамувалися останні травневі пристрасті і переживання… Кожна оцінка знайшла свій табель, і, здається, нарешті можна зробити глибокий вдих і, видихаючи, заволати на увесь світ: «Прощавай, рідна школо!!! Аж до самісінького вересня!!! Прощавааай!!!»
Та, виявляється, не всі учні нашої школи поспішають насолоджуватися першими, найсолодшими, днями літніх шкільних канікул десь там, за її межами, адже ось уже п’ятий рік поспіль на базі Мирненської школи працює шкільний туристично-краєзнавчий табір «Меридіан», який об’єднує 20 учнів, які протягом навчального року відвідували шкільний туристичний гурток «Меридіан» та туристичний гурток «Азимут» БДЮТ, що вже два роки працює на базі школи.
Головною і найважливішою метою роботи туристичного табору є, звичайно, оздоровлення вихованців у літній період, та серед пріоритетів роботи є й насичена виховна робота, адже що може бути важливішим за виховання справжнього громадянина-патріота, який здатен поважати і шанувати історію своєї держави, трепетно ставитися до історії своєї малої Батьківщини, мати величезне бажання примножити здобутки своїх предків і докласти зусиль до розбудови своєї країни.
Зміна в туристичному таборі розпочалася 6 червня. Звичайно, величезна увага приділяється збереженню життя та здоров’я дітей, тому кожен день розпочинається з ранкової гімнастики та бесід з техніки безпеки. І, звичайно, різноманітні заходи: пізнавальні бесіди, вікторини, практичні заняття, одноденні походи улюбленими мальовничими куточками рідної землі.  
В один із перших днів роботи вихованці табору відвідали Цілющі джерела в селі Терпіння, де мали змогу помилуватися і красою природи, і пограти в рухливі ігри на свіжому повітрі, отримавши величезний заряд бадьорості та чарівного літнього настрою!!!  

Кер. туристичного табору Сердюкова Л.М.

Переглядів: 402 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz