Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 17:59:49

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 24 » Свято «Веселі козачата»
15:32:12
Свято «Веселі козачата»

В умовах українських реалій, коли багато речей викликають у суспільстві негативне ставлення, виховувати справжніх патріотів дуже складно.
Формування громадянина - патріота України, підготовленого до життя, з високою національною свідомістю, виховання громадян, які здатні побудувати громадянське суспільство – ось одна з основних задач сучасної школи. 
14 жовтня, на Покрову, українці відзначають велике державне свято — День захисника України. Це прекрасна нагода зазирнути в сторінки історії та згадати не лише козаків, але й усіх, хто нині покликаний захищати нашу Батьківщину.
День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. Саме тому було організоване і проведено вже традиційне для нашої школи свято «Веселі козачата» для учнів 5-х класів. Команди підготувалися дуже серйозно. Дівчата підкорили всіх присутніх своїми вишуканими віночками. Під час свята діти продемонстрували свою силу, спритність, розум і кмітливість. Глядачі підтримували команди бурхливими оплесками. 
Під час заходу були проведені ігри-змагання для хлопців і дівчат. Учасники мірялися силою, змагалися у влучності, спритності і кмітливості, відгадували прислів'я та приказки про козаків, варили козацький куліш та вареники.
Хлопці і дівчата довели, що вони є гідними нащадками козаків.
Наприкінці свята команди учнів було нагороджено грамотами.
День захисника України ніколи не буде традиційним святом з масовими гуляннями та веселими дійствами. Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності ветеранам Другої світової, які також воювали за свою землю. І, нарешті, це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави.


                                                                       Педагог-організатор Бєляєва В.В.

Переглядів: 447 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz