Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 09:31:51

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 11 » Участь в Обласній акції «До двохсотріччя Тараса Шевченка посадимо двісті дубів»
16:15:28
Участь в Обласній акції «До двохсотріччя Тараса Шевченка посадимо двісті дубів»
  Учні та вчителі школи із захопленням сприйняли звернення Запорізького обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка від 14.10.2013 № 17 щодо проведення Обласної акції «До двохсотріччя Тараса Шевченка посадимо двісті дубів». Отримавши лист Мелітопольської районної державної адміністрації від 28.10.2013 № 1379, адміністрація школи за згодою учнів подали заявку на участь у проведенні акції, а 05.11.2013 отримали 2-х річний саджанець дуба та 5 жолудів.
  Наступного дня урочисто і символічно вийшли на подвір’я і в самому знаковому, почесному для школи місці висадили саджанець дуба і жолуді, які також, якщо пощастить, проростуть і приживуться то можна буде розсадити саджанці. Доручено було цю справу учням 8 класу. Радісно було спостерігати з яким завзяттям, ентузіазмом хлопці та дівчата висаджували саджанець дуба. Адже педагогічний колектив з розумінням підійшов до підготовки учнів щодо участі в акції. 
  Головною метою та завданням акції є залучання дітей до духовних джерел українського народу, економічно-естетичне виховання молоді та виховання у дітей духовної краси, колективної злагодженості і, звичайно, поваги, любові до славетного сина українського народу Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка.
   Надалі учні пообіцяли прийняти всі заходи подальшої безпеки дерева: широка інформація доведена до всіх учнів, їх батьків, жителів селища про знаковість цього дерева. Зроблено огорожу від пошкодження, буде проведено регулярний догляд та полив, шефство-черговість класів при догляді за деревом.



Заступник директора
з виховної роботи Кружилова Г.І.
Переглядів: 635 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz