Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 17:41:44

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 29 » ВІДЗНАЧЕННЯ 30-ИХ РОКОВИН ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
12:08:48
ВІДЗНАЧЕННЯ 30-ИХ РОКОВИН ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті Чорнобильська катастрофа. 30 років пройшло з того часу як вибухнув реактор на 4-му енергоблоці Чорнобильської АЕС. Смертельна пилюка з ядерної печі покрила білі хати, квітучі сади, зелені ліси, засіяні поля.

Горе, сльози, смерть принесла ця трагедія на нашу рідну землю. Ми не можемо забути цю страшну трагедію, тому з метою гідного вшанування подвигів учасників ліквідації наслідків аварії і відзначення у квітні 2016 року 30-х роковин в Мирненській ЗШ проведено ряд заходів.

В день страшної катастрофи, 26.04.2016, згідно з планом роботи школи класними керівниками підготовлено і проведено виховні години «Біда і біль Чорнобиля» на високому рівні. Особливо слід відмітити 6Б клас (кл.кер. Романенко О.В.), 1Б клас (класовод Андрющенко Е.М.), 4А клас (класовод Бачарнікова Г.В.), 5 клас (кл. кер.Устюгова О.О.). У всіх класах на проведених класних годинах учні з біллю в серці, з великим співчуттям згадували імена загиблих ліквідаторів, які ціною власного життя рятували дітей, людей, країну.

28.04.2016 відбувся виступ-конкурс класних агітбригад, присвячених відзначенню 30-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Надзвичайно добре підготувалися до конкурсу-виступу учні 6А класу (кл. кер.Сиващенко С.П.), учні 8 класу (кл. кер. Тіщенко І.О.), учні 6Б класу (кл.кер. Романенко О.В.), 7Б класу (кл. кер. Фадєєва Т.А.), а також не уступили в підготовці і організації виступу учні 5 класу (кл.кер. Устюгова О.О.).

Багато різних заходів проведено протягом тижня, який було присвячено гідному вшануванню подвигів учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і відзначенню 30-х роковин.

Заступник директора з виховної роботи Кружилова Г.І.
Переглядів: 499 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz