Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 05:27:05

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 21 » Вісті з 9 класу
10:32:11
Вісті з 9 класу

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей. 
20 лютого пригадати  історичні події нашої країни запросили учнів 9 класу  до  районної бібліотеки на захід «Пам'яті Героїв Небесної Сотні». На цій зустрічі бібліотекарі намагалися донести до учнів усвідомлення громадянської ідентичності, розуміння єдності й цілісності України, сприяти формуванню історичної пам’яті, почуття патріотизму та усвідомлення національності, шанобливе ставлення до Героїв Небесної сотні, воїнів, загиблих у боротьбі за свободу та цілісність України. Діти прочитали вірші, прослухали  патріотичні пісні, присвячені Небесної Сотні, ознайомились з матеріалами виставки «Пам'яті Героїв Небесної Сотні». Захід не залишив байдужими учнів. 
Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих. Дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови.

Класний керівник 9 класу Тіщенко І.О.

Переглядів: 429 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz