Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 00:27:08

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 11 » Вісті з класів
11:34:07
Вісті з класів
Всі професії шануй, всі вони важливі!

  Традиційно щороку, з метою допомоги у виборі майбутньої професії, у Мирненській загальноосвітній  школі  проходить тиждень профорієнтаційної роботи.  
    Вибір професії,  яка відповідає інтересам  і особливостям молодої людини – завдання складне. Воно не завжди під силу підлітку, тому треба постійно виховувати любов до праці, розвивати у дітей розумові та творчі здібності, уміння і навички, з метою орієнтації  їх на свідомий вибір майбутньої професії. І цього року у рамках тижня, у 7 класі  була  проведена виховна година  «Професії, які ми обираємо». Учні здійснили мандрівку в світ професій, ознайомилися із класифікацією спеціальностей за п’ятьма типами. Дізналися, які навчальні предмети необхідні для здобуття тієї чи іншої професії. Здавна відомо, що батьки для дітей є взірцем у житті, еталоном порядності та доброти. Адже від них діти успадковують все  найкраще: здібності, характер, талант. Тому учні підготували розповіді про професії своїх батьків, розповіли про умови праці  та специфіку кожної з них. Бажаючі читали  вірші,  а також намагалися  відобразити свою майбутню мрію в малюнках. 
    На зустріч з учнями завітала  лікар Наталя Борисівна  (мати учениці).  Цікавою та змістовною була розповідь про гігієну  підлітків, правильне користування комп’ютером та своєчасне звернення до лікаря з метою профілактики здоров’я. 
   Отже, всі професії потрібні і важливі. Але, яку б професії ти не обрав, пам’ятай: вдячність і пошану викликає той, хто чесно працює.

Кл. керівник Буторіна Л.І.

Переглядів: 709 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz