Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 00:56:28

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 25 » Вісті з класів
11:48:57
Вісті з класів
  22 березня напередодні Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом – Дня «Білої ромашки», який  відзначається 24 березня, у 5-Б класі відбувся виховний захід з теми: «Що потрібно знати про туберкульоз», метою якого було сформувати в школярів поняття про туберкульоз як про небезпечне інфекційне захворювання та його профілактику, формувати відповідальне ставлення до власного здоров’я, виховувати потребу в здоровому способі життя і безпечній поведінці. Адже по даним ВОЗ близько 1,7 млн чоловік у всьому світі інфіковано мікобактеріями туберкульозу. Щорічно від цієї інфекції вмирає близько 3 млн чоловік, не дивлячись на те, що для лікування хворих існують ефективні ліки. 
  Учні дізналися про збудник туберкульозу, умови інфікування, ознаки захворювання, діагностику та профілактику туберкульозу. На пелюстках білої ромашки, яка є символом людської доброти, співчуття та милосердя, вони написали необхідні запобіжні заходи, дотримуючись яких можна убезпечити себе від небезпеки зараження. 
 Боротьба з туберкульозом буде успішною тільки тоді, коли ми всі разом будемо дотримуватися правил боротьби з підступною хворобою і вимагати виконання їх від оточуючих. Саме для того, щоб закликати населення берегти власне здоров'я і був заснований Всесвітній День боротьби з туберкульозом.


Класний керівник 5-Б класу
 Строкань Н.О.
Переглядів: 775 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz