Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 19:49:26

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 25 » Вітаємо!
23:00:43
Вітаємо!
З 19 по 22 вересня 2013 року на базі Національного Екологічно-Натуралістичного Центру у м. Київ пройшов VII Всеукраїнський зліт лісництв шкільних та позашкільних закладів. Учні Мирненської ЗШ Федоренко Д.(11 клас), Юрченко М.(11 клас) та Свистур О. (10 клас) були делеговані на проведений захід, аби представити Запорізьку область. Перші два дні учасники зльоту презентували виставки нагород та досягнень, презентації шкільних і позашкільних лісництв та науково-дослідницькі роботи. Також для учнів організаторами зльоту було підготовлено розважальну програму, яка складалась з екскурсій до м. Біла Церква, Фастівського лісництва та  самого м. Київ. Хоча погода і змінила початкові плани організаторів, але подальші заходи були дуже захоплюючі. 

22 вересня було проведено урочисте нагородження переможців та учасників зльоту. Науково-дослідницька робота з теми «Вплив ознак глобального потепління клімату на стан деревних порід лісового господарства «Мелітопольське»», над якою працювали юні науковці шкільного лісництва, була  відзначена 3 місцем. Її презентувала учениця 11 класу Юрченко Марія. Вона була нагороджена Грамотою Національного Еколого-натуралістичного Центру учнівської молоді.

Шкільне лісництво «Паросток» Мирненської ЗШ за плідну роботу по відновленню і збереженню ліса, за активну участь у природоохоронних заходах та акціях було нагороджене Грамотою Департаменту освіти і науки Київської обласної держадміністрації та Київським обласним управлінням лісового та мисливського господарства. 

Отже, вітаємо учасників зльоту та бажаємо нових досягнень та перемог!

Свистур Оксана, 
учениця 10 класу
Переглядів: 713 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz