Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 15:26:25

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 13 » Вітаємо переможців!
10:01:44
Вітаємо переможців!
    На виконання наказу начальника відділу освіти Мелітопольської райдержадміністрації 07.02.2012 №68 "Про організацію та проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу - захисту сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю" та з метою продовження роботи щодо зміцнення здоров'я дітей та учнівської молоді, формування у них позитивної мотивації на здоровий спосіб життя, було проведено районний етап конкурсу - захисту сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю".
    Активним участником районного етепу конкурсу - захисту була Мирненська ЗШ. Членами районного журі схвально були відзначені матеріали, представлені на конкурс. Особливої уваги заслуговує представлена модель психологійної підтримки учнів, яка свідчить про ефективний психологічний супровід всього навчально - виховного процесу і сприяє створенню комфортної атмосфери для роботи всіх учасників НВП.
     Координатором роботи щодо узагальнення, систематизації всіх необхідних для формування папки матеріалів була заступник директора з виховної роботи Кружилова Г.І. Допомогу в оформленні тематичної папки надали психолог школи Кукушкіна Г.П., педагог - організатор Беляєва В.В., вчитель фізкультури Сиващенко В.А., вчителя початкових класів Маслова Г.В., Легка О.І., вчитель Основ здоров'я Попова Ю.В.
     Робота колективу школи була високо оцінена районним журі, за підсумками роботи якого узагальнені та систематизовані матеріали, представлені на конкурс - захист сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю" були визнані як кращі і посіли ІІ місце.
      Папка з матеріалами щодо формування здорового способу життя в учнів школи рекомендована для участі в обласному етапі конкурсу - захисту сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю.
       Так тримати, переможці!

Директор школи Назаренко С.Б
Переглядів: 831 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz