Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 21:57:37

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 25 » Вітаємо переможців!
22:53:48
Вітаємо переможців!
Вітаємо переможців обласного конкурсу впроваджених проектів 
за програмою "Інтел® Навчання для майбутнього".

Вчителі Мирненської ЗШ І-ІІІ ступенів протягом останніх років є активними учасниками обласного конкурсу впроваджених проектів за програмою "Інтел® Навчання для майбутнього". Цьогорічний Конкурс проводився з метою підтримки випускників програми Intel® «Навчання для майбутнього», які використовують у своїй педагогічній діяльності такі методи організації навчального процесу як навчальний проект і організація самостійних досліджень учнів з використанням ІКТ. 

Так, у вересні 2013 року вчитель історії Буторіна Любов Іванівна і вчитель інформатики  Романенко Оксана Володимирівна посіли І місце і стали переможцями районного етапу вищезазначеного конкурсу в номінації «Всесвітня історія», тому робота Буторіної Л. І. та Романенко О. В. була рекомендована районним журі для участі в обласному етапі Конкурсу.

Протягом жовтня-листопада 2013 року тривала робота журі Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти щодо визначення переможців щорічного обласного конкурсу впроваджених проектів за програмою "Інтел: Навчання для майбутнього".

І ось 15 листопада 2013 року було підбито остаточні підсумки обласного конкурсу навчальних проектів з всесвітньої історії за програмою "Інтел: Навчання для майбутнього". За результатами роботи журі навчальний проект з всесвітньої історії за програмою "Інтел: Навчання для майбутнього": «ХХ століття. Доля людини» - «Андрій Сахаров – видатна особистість ХХ століття», який підготували вчителі Мирненської ЗШ І-ІІІ ступенів Буторіна Л. І. та Романенко О. В., було відзначено почесним ІІ місцем.

Педагогічний та учнівський колективи Мирненської ЗШ І-ІІІ ступенів щиро вітають Любов Іванівну та Оксану Володимирівну з перемогою у конкурсі! 

Шановні Любове Іванівно, Оксано Володимирівно! Нехай ніколи не зраджують Вам душевні сили, не вичерпуються запаси Вашого здоров’я, оптимізму, натхнення і професіоналізму. 

Ми раді Вашій перемозі в цьому конкурсі і бажаємо, щоб успіх і надалі супроводжував Вас у педагогічній праці та особистому житті.

Директор школи С. Б. Назаренко
Переглядів: 717 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz