Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 09:36:54

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 01

За давньою легендою Прометей подарував людям вогонь, який повинен був зігрівати їх в холодні пори року, використовуватись для приготування їжі, освітлення. Він хотів полегшити їм життя, але Бог, дізнавшись, прогнівався. З цього часу вогонь не лише приносив користь людям, але став їх великим горем, інколи, навіть, забираючи  життя їх самих.

З приходом зими почастішали випадки виникнення пожеж із-за неправильного використання газового обладнання, електрообігрівальних приладів, пічного опалення.

У нашому прогресивному сьогоденні обізнаність дітей правилам пожежної безпеки вкрай важлива.

Тому з метою поглиблення навичок обережного поводження з вогнем, правильної поведінки під час пожежі, виховання у дітей розуміння важких наслідків з причин порушення Правил пожежної безпеки, для того, щоб діти знали, як поводитися в екстремальних ситуаціях, розрізняти поняття «безпека» і «небезпека» було проведено конкурсно-розважальну гру «Як стати супергероєм» для учнів 5-х класів.

 Учасники гри-вікторини  показали неабияку обізнаність в питанні безпечної поведінки з вогнем. Команди показали себе справжніми  супергероями: розв’язували ребуси, працювали «шифрувальниками», здолали марафон загадок, а також заспівали протипожежні частівки. Агітбригада «Спалах» учнів п’ятикласників ще раз нагадала усім присутнім, що життя – найцінніша річ у світі, що його треба цінувати.

Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.Адже з кожної маленької дитини колись виростуть дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.

Педагог-організатор Бєляєва В.В.

Переглядів: 586 | Додав: Школа | Дата: 01.12.2014 | Коментарі (0)

26 листопада в 11 класі була проведена виховна година за темою «Не палити». Урок проходив у формі тренінгу. Учні проходили тестування, надавали відповіді на головне питання «Чому підлітки палять?», характеризували людину здорову та таку, яка має якісь проблеми із здоров’ям, та навіть надували кульки, щоб перевірити силу своїх легенів. Урок був цікавим та корисним. 

  

Класний керівник 11 класу Устюгова О.О.

 

 

Переглядів: 542 | Додав: Школа | Дата: 01.12.2014 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz