Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 11:40:36

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 1 » Конкурсно-розважальна гра «Як стати супергероєм»
14:04:21
Конкурсно-розважальна гра «Як стати супергероєм»

За давньою легендою Прометей подарував людям вогонь, який повинен був зігрівати їх в холодні пори року, використовуватись для приготування їжі, освітлення. Він хотів полегшити їм життя, але Бог, дізнавшись, прогнівався. З цього часу вогонь не лише приносив користь людям, але став їх великим горем, інколи, навіть, забираючи  життя їх самих.

З приходом зими почастішали випадки виникнення пожеж із-за неправильного використання газового обладнання, електрообігрівальних приладів, пічного опалення.

У нашому прогресивному сьогоденні обізнаність дітей правилам пожежної безпеки вкрай важлива.

Тому з метою поглиблення навичок обережного поводження з вогнем, правильної поведінки під час пожежі, виховання у дітей розуміння важких наслідків з причин порушення Правил пожежної безпеки, для того, щоб діти знали, як поводитися в екстремальних ситуаціях, розрізняти поняття «безпека» і «небезпека» було проведено конкурсно-розважальну гру «Як стати супергероєм» для учнів 5-х класів.

 Учасники гри-вікторини  показали неабияку обізнаність в питанні безпечної поведінки з вогнем. Команди показали себе справжніми  супергероями: розв’язували ребуси, працювали «шифрувальниками», здолали марафон загадок, а також заспівали протипожежні частівки. Агітбригада «Спалах» учнів п’ятикласників ще раз нагадала усім присутнім, що життя – найцінніша річ у світі, що його треба цінувати.

Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.Адже з кожної маленької дитини колись виростуть дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.

Педагог-організатор Бєляєва В.В.

Переглядів: 587 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz