Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 09:44:28

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 07

Традиційно у перший вівторок лютого відзначається Міжнародний День безпечного Інтернету, заснований Єврокомісією у 2004 р.  У 2017 році  День безпечного Інтернету  проходив 7 лютого за загальною темою «Будь зміною: об'єднаймося для кращого Інтернету"

В цей день в Мирненській школі було проведено інформаційні заходи для дітей, вчителів: виховні години, тренінги, майстер-класи, уроки-подорожі. Саме діти та молодь можуть допомогти створити кращий Інтернет, поводячись позитивно та ввічливо онлайн. Вони можуть допомогти, реагуючи на негатив та підтримуючи ровесників, які стикаються з проблемами онлайн, виступаючи проти кібербулінгу, повідомляючи про неналежний або нелегальний контент, який вони бачать.  Читати далі....

Переглядів: 631 | Додав: Школа | Дата: 07.02.2017 | Коментарі (0)

Вже II рік поспіль в школі працює туристсько-краєзнавчий гурток "Меридіан", керівник якого вчитель фізичної культури Мадонов О.М. Учні 5-6 класів із задоволенням відвідують гурток, де знайомляться з основами техніки пішохідного туризму,вчаться в'язати туристичні вузли,складати та розводити вогнища. Звичайно,готуються до участі у районному зльоті-змаганні з техніки пішохідного туризму.

Так 4 лютого 2017 року на базі Костянтинівського НВО №1 "Таврія" відбулися змагання у закритих приміщеннях "Зима 2017"Вихованці гуртка Мирненської ЗШ I-IIIст. Тріль Дмитро, Шинкаренко Ксенія, Хлівецька Ганна взяли участь у змаганнях. За результатами змагань переможницею стала учениця 6 класу Хлівецька Ганна, яка зайняла III місце на дистанції "Смуга перешкод", II місце у конкурсі "Визначення азимуту", а також III місце у загальному заліку змагань.

Зараз гуртківці посилено готуються до районних змагань, які відбудуться навесні.

ЗДВР з виховної роботи Кружилова Г.І.

Переглядів: 828 | Додав: Школа | Дата: 07.02.2017 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz