Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 15:22:59

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 29 » Проведення Весняної толоки
17:13:00
Проведення Весняної толоки

Дружно з чудовим настроєм учні та вчителі Мирненської ЗШ вийшли на шкільне подвір’я, щоб взяти участь у проведенні Весняної толоки.

Заздалегідь була проведена робота працівниками школи: вивіз сміття, облаштування спортивного майданчика, побілка дерев і т. д.

Не відстали від дорослих і учні, які працювали по наведенню порядку на шкільному подвір’ї та пришкільній території разом зі своїми вчителями.

Учні 7 і 8 класів під керівництвом класних керівників Акулової Н.Ю. та Тіщенко І.О. в шкільному садочку розбили і засадили квітами чудову клумбу, а також посадили 10 кущів бузини. Особливо добре працювали на висадці кущів Зікрань Ілля, Бохін Михайло, Ніколаєв Олександр, Самохвалов Владислав, Давидов Дмитро.

Учні 6-А класу під керівництвом класного керівника Строкань Н.О. висадили 10 кущів «нареченої». Старалася малеча особливо Ільницька Олеся, Стержантов Дмитро. Звичайно разом з дітьми працювали і вчителі.

Велика територія, де висаджували квіти, вичищали від забруднення, дісталася учням 6-Б класу класний керівник Фадєєва Т.А. Притомилися діти, але із завданням справилися гідно.

А де ж наші п’ятикласники працювали? 5-А і 5-Б класи ще маленькі, але роботи зробили багато. Діти так старалися мести віничками доріжки шкільного подвір’я, що вони аж віддзеркалювали своєю чистотою. Класні керівники Романенко О.В. та Сиващенко С.П. пообіцяли дітям в щоденники подяки записати за їх старанність.

Добре попрацювали і учні 9 і 10 класів, на закріпленій за ними території.

Заступник директора з виховної роботи  Кружилова Г.І.

Переглядів: 544 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz