Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 14:14:29

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 29

Дружно з чудовим настроєм учні та вчителі Мирненської ЗШ вийшли на шкільне подвір’я, щоб взяти участь у проведенні Весняної толоки.

Заздалегідь була проведена робота працівниками школи: вивіз сміття, облаштування спортивного майданчика, побілка дерев і т. д.

Не відстали від дорослих і учні, які працювали по наведенню порядку на шкільному подвір’ї та пришкільній території разом зі своїми вчителями.

Учні 7 і 8 класів під керівництвом класних керівників Акулової Н.Ю. та Тіщенко І.О. в шкільному садочку розбили і засадили квітами чудову клумбу, а також посадили 10 кущів бузини. Особливо добре працювали на висадці кущів Зікрань Ілля, Бохін Михайло, Ніколаєв Олександр, Самохвалов Владислав, Давидов Дмитро.

Учні 6-А класу під керівництвом класного керівника Строкань Н.О. висадили 10 кущів «нареченої». Старалася малеча особливо Ільницька Олеся, Стержантов Дмитро. Звичайно разом з дітьми працювали і вчителі.

Велика територія, де висаджували квіти, вичищали від забруднення, дісталася учням 6-Б класу класний керівник Фадєєва Т.А. Притомилися діти, але із завданням справилися гідно.

А де ж наші п’ятикласники працювали? 5-А і 5-Б класи ще маленькі, але роботи зробили багато. Діти так старалися мести віничками доріжки шкільного подвір’я, що вони аж віддзеркалювали своєю чистотою. Класні керівники Романенко О.В. та Сиващенко С.П. пообіцяли дітям в щоденники подяки записати за їх старанність.

Добре попрацювали і учні 9 і 10 класів, на закріпленій за ними території.

Заступник директора з виховної роботи  Кружилова Г.І.

Переглядів: 540 | Додав: Школа | Дата: 29.04.2015 | Коментарі (0)

Міжнародна організація праці (МОП) оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми.

Саме в цей день діти 1-Б класу могли виступити з повідомленням про необхідність дотримуватись правил безпеки на уроках в школі, а потім бути обережними на виробництві, вибираючи улюблену професію.

БЕЗПЕЧНА ПРАЦЯ ДЛЯ ЛЮДЕЙ – ЩАСЛИВА СІМ’Я ДЛЯ ДІТЕЙ!

 

Класовод 1-Б класу Собко І.І.

Переглядів: 510 | Додав: Школа | Дата: 29.04.2015 | Коментарі (0)

Сьогодні у 8 класі була проведена виховна година  «28 квітня – Всесвітній день охорони праці», яка спрямована на роз’яснення причин виникнення професійних захворювань та їх запобігання під час виробництва. У 2015 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією МОП відзначається під девізом «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».

Діти ознайомилися з тим, що характерною особливістю сучасного виробництва в Україні є наявність шкідливих і небезпечних умов праці. Окрім того, ситуація, що склалася в країні, за короткий час може призвести до реального дефіциту трудових ресурсів.

Упродовж майже всього періоду незалежності України рівень виробничого травматизму мав стійку тенденцію до зниження, але останнім часом почався зворотній процес і кількість травмованих та загиблих на виробництві досягла критичної позначки: кількість нещасних випадків зі смертельними наслідками, які сталися у 2014 році, вже перевищила кількість смертей на виробництві за попередній рік.

З цього можна зробити висновок, що проблема збереження здоров’я і життя працездатних громадян має особливе значення, а тематика Дня охорони праці у 2015 році є як ніколи актуальною.

Класний керівник 8 класу Акулова Н.Ю.

Переглядів: 526 | Додав: Школа | Дата: 29.04.2015 | Коментарі (0)

В рамках проведення Тижня охорони праці в школі 28 квітня 2015 року в 5-Б класі був проведений виховний захід у вигляді усного журналу. Учні розглянули популярні професії та можливі небезпеки, що передбачає кожна з них. Також учні дізналися про історію та причини виникнення Всесвітнього Дня охорони праці. Це свято започаткувала Міжнародна організація праці, яка вирішила розширити масштаби своєї діяльності з просування ідеї охорони праці в сучасному суспільстві. Одним з головних аспектів цієї роботи є розробка заходів щодо зниження рівня смертності на виробництві.

За даними статистики, щодня на робочому місці вмирають в середньому 5000 чоловік у всьому світі. Крім того, безліч людей «заробляють» проблеми зі здоров'ям саме на роботі.

Популярний і обов’язковій зараз у кожній професії персональний комп’ютер теж повинен використовуватись вдумливо. Учні розгянули презентацію «Вплив комп'ютера на здоров'я людини».

Крім ризиків та небезпек, що приховує кожна професія, особлива увага повинна приділятися профілактиці шкідливих впливів та правил з охорони праці.

Класний керівник 5-Б класу Романенко О.В.

Переглядів: 511 | Додав: Школа | Дата: 29.04.2015 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz