Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 14:37:07

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 22 » Свято Дитинства
13:17:43
Свято Дитинства
null 1 червня весь світ традиційно відзначає Міжнародний день захисту дітей. Рада старшокласників разом з педагогічним колективом підготували для учнів 1 – 5 класів прекрасне свято – Свято Дитинства, на яке завітали казкові герої: Гра, Нудьга, Фея Казки, Котигорошко, кіт Леопольд, Фантазерка.
Як різнокольорова веселка мерехтіла площа, учні кольоровими смужками вітали всіх учасників свята. Дружньо та весело долали дітлахи всі перепони та перешкоди, які влаштовувала їм капосна Нудьга. І нарешті своєю наполегливістю і кмітливістю здобули малята довгоочікуваний символічний ключ, який відкриває двері в ЛІТО, а в ньому на дітей очікують нові друзі і нові зустрічі, відкриття чогось нового, невідомого і приємний відпочинок!
Казкові герої разом з дітьми грали, співали та мандрували чарівною країною Дитинства. А закінчилося свято традиційно: врученням сертифікатів переможцям Міжнародних конкурсів «Кенгуру» та «Левеня» і нагородженням всіх присутніх на святі дітлахів солодкими призами.
На жаль, все прекрасне колись закінчується. Так непомітно у розвагах і пригодах проминув час, і казкові герої, гості свята, вимушені були прощатися з учнями нашої школи, але вони пообіцяли дітям неодмінно зустрітися з ними рівно через рік - на Святі Дитинства – 2011!


Фотоальбом
Переглядів: 1009 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz