Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 02:39:54

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 22
      null7 червня в Мирненській ЗШ І-ІІІ ст. почав роботу пришкільний оздоровчий табір з денним перебуванням.
Мета діяльності табору – реалізація права кожної дитини на повноцінний відпочинок, оздоровлення, забезпечення змістовного дозвілля. Досягнення цієї мети пов’язане з комплексом заходів виховного, медичного, гігієнічного, фізкультурного характеру, спрямованих на поліпшення та зміцнення стану фізичного і психічного здоров’я дітей; із збереженням здоров’я, повноцінним відпочинком, різнобічним розвитком, різноманітним дозвіллям.
     
Табір відвідує 30 учнів 1- 4 класів. До роботи в таборі залучені:
- 10 вихователів: Осяніна І. Л., Собко І.І., Легка О. І., Федорець Н. С., Глушкова Т. В., Мустафаєва Е.М., Попова Ю.В., Устюгова О. О., Драздова Г. Б., Руф В. М.; 
- 5 спеціалістів : Кукушкіна Г. П. – психолог, Іпатова Р. П. – логопед, Гунчак І. В. – бібліотекар, Корчак О. Р. – вчитель музики, Ніколаєва О. Ю. – вчитель малювання.
    Незмінним начальником табору є вчитель початкових класів, керівник шкільного методоб’єднання вчителів початкових класів Маслова Г. В..
    Завдяки фінансуванню, яке забезпечила Мелітопольська районна державна адміністрація, вихованці табору забезпечені безкоштовним гарячим харчуванням відповідно до встановлених фізіологічних та натуральних норм харчування.
   Організація діяльності дітей побудована згідно з режимом дня, який передбачає проведення ранкової зарядки, максимальне перебування на дітей на свіжому повітрі, проведення оздоровчих, фізкультурних і культмасових заходів, організацію екскурсій і походів.
    Під час перебування в таборі вихованці разом з вихователями відвідали цілющі джерела в с. Терпіння, заповідник Кам’яна Могила, була проведена екскурсія до Центральної районної бібліотеки, яка розташована в смт. Мирне.
      Відпочинок дітей організується відповідно до плану роботи табору, в якому кожен день – тематичний і має свою назву. Цікавими і незабутніми були День Казки, День Толерантності, День Дружби, День Спорту. Проводилися виховні заходи «Скільки в літа кольорів», «Будь уважним на дорозі», «Планета захворіла», заняття з елементами тренінгу «Від серця до серця хай йде доброта», «Я взаємодію», туристичний похід «За здоров’ям з рюкзаком», конкурс малюнків на асфальті.
     Таким чином, завдяки професійно організованій діяльності табору денного перебування діти оздоровлюються, міцніють, змістовно проводять літні канікули.

Начальник табору денного перебування Маслова Г. В..
Переглядів: 1671 | Додав: Школа | Дата: 22.06.2010 | Коментарі (0)

null 1 червня весь світ традиційно відзначає Міжнародний день захисту дітей. Рада старшокласників разом з педагогічним колективом підготували для учнів 1 – 5 класів прекрасне свято – Свято Дитинства, на яке завітали казкові герої: Гра, Нудьга, Фея Казки, Котигорошко, кіт Леопольд, Фантазерка.
Як різнокольорова веселка мерехтіла площа, учні кольоровими смужками вітали всіх учасників свята. Дружньо та весело долали дітлахи всі перепони та перешкоди, які влаштовувала їм капосна Нудьга. І нарешті своєю наполегливістю і кмітливістю здобули малята довгоочікуваний символічний ключ, який відкриває двері в ЛІТО, а в ньому на дітей очікують нові друзі і нові зустрічі, відкриття чогось нового, невідомого і приємний відпочинок!
Казкові герої разом з дітьми грали, співали та мандрували чарівною країною Дитинства. А закінчилося свято традиційно: врученням сертифікатів переможцям Міжнародних конкурсів «Кенгуру» та «Левеня» і нагородженням всіх присутніх на святі дітлахів солодкими призами.
На жаль, все прекрасне колись закінчується. Так непомітно у розвагах і пригодах проминув час, і казкові герої, гості свята, вимушені були прощатися з учнями нашої школи, але вони пообіцяли дітям неодмінно зустрітися з ними рівно через рік - на Святі Дитинства – 2011!


Фотоальбом
Переглядів: 1010 | Додав: Школа | Дата: 22.06.2010 | Коментарі (0)

   На вулиці буяє зеленим цвітом літо, сонце пестить всіх своїми променями, а прийдешній день несе нове і незвідане.
   Багато таємниць розкриється перед випускниками 2010 року, які 28 травня 2010 року стали на шлях дорослого життя. В цей день відбулося традиційне свято прощання з дитинством – Випускний бал.

   Незвичайним було це свято для випускників 2010 року, адже проведення Випускного бала співпало зі святом Останнього Дзвоника.
   Схвильовані, у найкращих сукнях і костюмах, прибули ввечері випускники, їхні батьки на шкільне подвір’я, де о 19.00 годині розпочалося Свято випускників 2010 року, до якого вони наполегливо йшли довгі 10 років. І ні хмарне небо, ні краплі дощу, які залишали сліди на святковому вбранні випускників, не затьмарили першого в їхньому житті вечора.
  Із словами привітання до дорослих дітей звернулася директор школи Кружилова Галина Іванівна, яка по-материнські з теплотою побажала випускникам найголовнішого – здоров’я, успіхів у реалізації поставлених цілей у дорослому житті.
   Випускники із словами глибокої вдячності звернулися до своїх вчителів, які були поряд з ними довгі 10 років, які допомогли нашим випускникам перетворитися з нетямущих малят на самодостатні, творчі, неординарні особистості. Випускники 2010 року подарували в шкільний музей символічний фотоальбом з портретами адміністрації школи, вчителів-предметників, залишили на згадку про себе кадри з курйозними випадками зі свого шкільного життя, і, звичайно, свої найтепліші побажання на адресу своїх вчителів.
    І ось, нарешті, найурочистіша мить – вручення атестатів про повну загальну середню освіту. Директор зачитує наказ про випуск зі школи 31 учня Мирненської ЗШ І-ІІІ ступенів та нагородження учениці 11-А класу Спольник Оксани золотою медаллю за високі досягнення у навчанні. 
    Вступаючи в доросле життя, випускники випустили повітряні кульки, які символізують дитинство, з яким вони щойно розпрощалися. 
    Прощальний танець… Останні хвилини в колі друзів… Останні хвилини Шкільного Чарівного щастя… Це все позаду. А попереду новий етап – Доросле Життя…
 Вот подошел разлуки час, 
 А так не верится…
 Была семья, был дом, был класс –
 И все рассеется…
 У каждого своя судьба –
 Всем счастья поровну
 Желаю я. И отпускаю Вас –

 Я отпускаю Вас на все четыре стороны…

Фотоальбом 

Переглядів: 1301 | Додав: Школа | Дата: 22.06.2010 | Коментарі (0)

null     28 травня 2010 року відбулося традиційне шкільне свято, на яке з нетерпінням очікувала вся шкільна громада – Свято Останнього Дзвоника, на якому були присутні почесні гості з Києва, Запоріжжя, Мелітополя: заступник міністра Міністерства промислової політики Кравченко Віталій Володимирович, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Нєфьодова Лариса Сергіївна, начальник управління освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Вєрозубов Олександр Георгійович, голова Мелітопольської районної ради Єсипенко Юрій Олегович, начальник відділу освіти Мелітопольської районної державної адміністрації Бєзбородих Тетяна Миколаївна, голова Миренської селищної ради Мацьків Олександр Володимирович. Як ведеться за доброю українською традицією, гостей зустрічали гостинно, з хлібом-сіллю.
    У своєму виступі почесні гості і директор школи побажали всім учням школи міцного здоров’я, змістовних літніх канікул, а випускникам - знайти своє місце в дорослому житті, бути гідними громадянами своєї країни і трудовими досягненнями примножувати славу і доблесні традиції рідної України. 
     В ході свята відмінники навчання серед учнів 1 – 4 класів були нагороджені похвальними грамотами, переможці ІІ і ІІІ туру предметних олімпіад були нагороджені почесними грамотами, а найактивніші учасники громадського життя школи, артисти і спортсмени, - листами-подяками. І все ж таки найприємнішим для всіх учнів і педагогів школи було те, що гості вручили нам ноутбук для подальшого удосконалення і розвитку школи. 
         За традицією свято закінчилося останнім дзвінком, який дали учні 11 класів Мадонов Олександр і Спольник Оксана. Отже, 2009 – 2010 навчальний рік завершено!
Переглядів: 1021 | Додав: Школа | Дата: 22.06.2010 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz