Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 02:07:31

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 22 » Свято Останнього Дзвоника - 2010
11:02:07
Свято Останнього Дзвоника - 2010
null     28 травня 2010 року відбулося традиційне шкільне свято, на яке з нетерпінням очікувала вся шкільна громада – Свято Останнього Дзвоника, на якому були присутні почесні гості з Києва, Запоріжжя, Мелітополя: заступник міністра Міністерства промислової політики Кравченко Віталій Володимирович, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Нєфьодова Лариса Сергіївна, начальник управління освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Вєрозубов Олександр Георгійович, голова Мелітопольської районної ради Єсипенко Юрій Олегович, начальник відділу освіти Мелітопольської районної державної адміністрації Бєзбородих Тетяна Миколаївна, голова Миренської селищної ради Мацьків Олександр Володимирович. Як ведеться за доброю українською традицією, гостей зустрічали гостинно, з хлібом-сіллю.
    У своєму виступі почесні гості і директор школи побажали всім учням школи міцного здоров’я, змістовних літніх канікул, а випускникам - знайти своє місце в дорослому житті, бути гідними громадянами своєї країни і трудовими досягненнями примножувати славу і доблесні традиції рідної України. 
     В ході свята відмінники навчання серед учнів 1 – 4 класів були нагороджені похвальними грамотами, переможці ІІ і ІІІ туру предметних олімпіад були нагороджені почесними грамотами, а найактивніші учасники громадського життя школи, артисти і спортсмени, - листами-подяками. І все ж таки найприємнішим для всіх учнів і педагогів школи було те, що гості вручили нам ноутбук для подальшого удосконалення і розвитку школи. 
         За традицією свято закінчилося останнім дзвінком, який дали учні 11 класів Мадонов Олександр і Спольник Оксана. Отже, 2009 – 2010 навчальний рік завершено!
Переглядів: 1022 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz