Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 16.04.2024, 12:32:12

Меню сайту
Друзі сайту
 
Блоги вчителів
Наше опитування
Яку інформацію Ви хотіли б знайти на сайті?
Всього відповідей: 95
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 10 » Ти пам'ятай, ніколи не забудь!
19:06:24
Ти пам'ятай, ніколи не забудь!

Одним з пріоритетних завдань освіти сучасної України є патріотичне виховання молодого покоління, метою якого є становлення громадянина-патріота, готового самовіддано розбудовувати Україну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, забезпечувати її національну безпеку, сприяти єднанню українського народу, громадянському миру й злагоді в суспільстві. 
Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги.
5 травня до Дня пам’яті та примирення в актовій залі школи відбувся виховний захід «Ти памятай, ніколи не забудь!» для учнів 5-11 класів, яке підготували педагог-організатор школи Бєляєва В.В. та бібліотекар школи Гунчак І.В.
На свято завітали найпочесніші гості селища – ветерани війни, які кожного року із великим задоволенням приходять на зустрічі з підростаючим поколінням: Кобецька О.В., Степаненко Н.В., Наливайко М.Ф., Кучер К.П., воїн –інтернаціоналіст  - полковник Мельничук В.В.
Зустрічі з ветеранами війни – вже традиційна сторінка в роботі школи з висвітлення подій 1941 – 1945 рр. 
Під час проведення заходу, в душевній розмові було відтворено спогади та особисті переживання про ті страшні дні,  про незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про  нелегке життя в тилу. Пройняті смутком вірші дали змогу учням поринути в важку епоху війни.
У цей день лунали у школі пісні про війну  у виконанні учнів та учителів школи.
Молоде покоління вкотре переконалося, що День Перемоги – велике свято. І священний обов'язок наш – вшановувати пам'ять тих, хто загинув та віддячувати тим, хто залишився живий, хто ще сьогодні поряд з нами. Ми маємо робити все необхідне, щоб подібне лихо ніколи не повторилося.

 

Педагог-організатор В.В. Бєляєва

Переглядів: 387 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Актуальні новини

------------------------------

Цікаві події
Участь у проектах
----------------------------
----------------------------
-----------------------------


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Архів записів
Мирненська ЗШ І-ІІІ ст. © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz